Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Bank a extins lista de valute tranzacționabile cu peste 90 de valute noi pentru clienții săi companii

426 afisari
Clienții persoane juridice ai UniCredit Bank beneficiază de o nouă posibilitate în aplicația de internet banking, BusinessNet: soluția plăților cu schimb integrat, pentru o listă extinsă, de peste 90 de valute noi, în funcție de țara beneficiarului. UniCredit Bank dă posibilitatea clienților să efectueze plățile electronice într-o varietate atât de mare de valute straine, fără a mai fi necesară o altă operațiune, cum ar fi deschiderea unui cont în valuta respectivă.
Prin intermediul acestei soluții, clienții au posibilitatea să efectueze plăți electronice în peste 90 de valute “exotice“ ale țărilor în care partenerii cu care aceștia colaborează au deschise conturi. În BusinessNet,  clienții persoane juridice au disponibil un Ghid de valute, care detaliază informațiile specifice necesare pentru fiecare valută. Această nouă posibilitate permite clientului plătitor efectuarea plăților în valute străine, într-o manieră simplă și eficientă, direct, din BusinessNet, fără aplicarea unor comisioane sau semnarea unor documente suplimentare. De asemenea, punerea la dispozitia clientilor a unei astfel de soluții generează plus valoare și pentru beneficiarul plății, datorită faptului că nu mai sunt necesare schimburi valutare la încasarea sumelor în contul acestuia, plățile fiind realizate direct în moneda în care beneficiarul are deschis contul.

“Grupul UniCredit este permanent preocupat să vină în întampinarea nevoilor dinamice ale clienților săi, prin simplificarea tuturor serviciilor și operațiunilor sale. Suntem încântați că clienții noștri persoane juridice pot să efectueze plăți electronice într-o varietate atât de mare de valute “exotice”, fără a fi necesară deschiderea unui cont în aceste valute - totul fiind simplu, eficient și rapid. Este un beneficiu în plus în relațiile comerciale ale clienților noștri cu partenerii lor de afaceri.” a spus Raluca Popescu, vicepreședinte executiv Corporate în UniCredit Bank.

Lansarea din România vine să completeze implementarea cu succces a acestei soluții și în alte țări din Grupul UniCredit (Italia și Germania), unde funcționalitatea se bucură deja de success în rândul clienților.
Citeşte mai multe despre: UniCredit Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza