Links Sitemap Business Linker Sitemap

TransferGo lansează servicii de transfer internațional de bani pe piața românească

2945 afisari
Peste trei milioane de români care locuiesc și lucrează în străinătate pot utiliza acum TransferGo integral în propria limbă accesând www.TransferGo.ro, serviciul de transfer internațional de bani care permite familiilor din România să primească bani direct în conturile lor în următoarea zi lucrătoare, indiferent de țara din Europa din care primesc banii.
Din 2012 și până în prezent, peste 75.000 de clienți au beneficiat de serviciile TransferGo în Europa. Prezentând procedura de transfer, compania a oferit ca exemplu clienții care transferă bani din Marea Britanie către România. Aceștia plătesc o taxă pe tranzacție de doar 0,99 GBP, indiferent de sumă, banii se trimit în contul TransferGo din Marea Britanie, apoi TransferGo livrează suma convenită în contul bancar al beneficiarului din România în următoarea zi lucrătoare.
Daumantas Dvilinskas, CEO-ul companiei care realizează transferuri de bani între 33 de țări, a declarat: "Ne bucurăm foarte mult că putem să contribuim la îmbunătățirea vieții românilor care lucrează în străinătate și că îi aducem mai aproape de cei dragi de acasă cu serviciul nostru de transfer internațional de bani".

TransferGo beneficiază de investiții din partea Practica Capital și are drept consultanți pe unul dintre primii investitori în Twitter, Greg Kidd, un fost membru al conducerii Travelex, acum investitor privat, Mark Ransford, și unul dintre specialiștii de top în domeniul companiilor de IT din domeniul financiar, Perry Blacher.
Greg Kidd a declarat: "Misiunea TransferGo de a furniza servicii internaționale de transfer de bani rapide și ieftine, pentru oamenii obișnuiți, este foarte interesantă și are un potențial de creștere uriaș în piața europeană, unde oamenii merg frecvent să lucreze în străinătate".
Mark Ransford este de acord: "TransferGo face pentru transferurile internaționale ce face Poundland pentru supermarketuri. Un raport foarte bun calitate-preț, viteză de transfer și siguranța banilor"
Perry Blacher conchide: "TransferGo poate să devină compania de referință pentru persoanele care lucrează în străinătate care vor să facă transferuri internaționale de bani în aceeași zi sau a doua zi lucrătoare, ieftin și în siguranță".

Totodată, TransferGo a anunțat numirea lui Titus Căpîlnean, un român stabilit la Londra, în funcția de Country Manager pentru România, responsabilitatea sa principală fiind promovarea noului serviciu către românii care trimit în țară circa patru miliarde de euro anual. "Românii care lucrează în Spania, Germania, Marea Britanie sau Italia, precum și în alte țări sunt cei mai importanți investitori în economia României, deci ei merită să fie tratați cu respect și promptitudine. Serviciul nostru le permite să trimită bani în țară foarte rapid și cu costuri minime, aducându-i mai aproape de casă", a spus acesta.
Conform cifrelor date publicității recent în România, românii care lucrează în străinătate au trimis în țară 29 de miliarde de euro din 2009 până în prezent, ceea ce reprezintă dublul investițiilor străine directe realizate în aceeași perioadă.
Citeşte mai multe despre: TransferGo

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza