Links Sitemap Business Linker Sitemap

Synevo România deschide primul punct de recoltare din Drobeta-Turnu Severin

1564 afisari
Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic și de laborator a inaugurat luna aceasta un punct de recoltare probe de sânge și ginecologice la Drobeta-Turnu Severin. Aceasta este a 20-a unitate inaugurată de companie în 2018. Rețeaua locală de puncte de colectare Synevo a crescut cu 25% anul acesta, compania având o prezență puternică în 32 de județe diferite din țară, respectiv 41 de orașe.
  Punctul de recoltare din Drobeta-Turnu Severin este amplasat în imediata apropiere a Spitalul Județean de Urgență, respectiv pe Bulevardul Mihai Viteazu, numărul 25B. Centrul deține două cabinete de recoltare, unul pentru probe de sânge, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo mai deține în regiunea Oltenia un laborator la Craiova și șapte centre de recoltare în Craiova, Slatina, Râmnicu Vâlcea și Oltenița. Grupul Medicover, din care face parte Synevo, și-a consolidat anul acesta prezența în regiunea Olteniei prin achiziția Centrului Medical Phoenix, operator privat care deține o rețea de opt centre medicale în Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat și Drăgășani. 

"Synevo România este într-o etapă de extindere teritorială pentru a îmbunătăți accesul pacienților la servicii de laborator performante, utilizând tehnologii de ultimă generație. Dorim să oferim cele mai bune soluții de diagnostic pentru pacienții din fiecare județ din zona de Sud si nu numai din întreaga țară. În același timp, am continuat să investim în achiziția unor echipamente de laborator de ultimă generație, precum și în extinderea portofoliului de servicii pe zona de genetică și histopatologie”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional Zona Sud Synevo România.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic și de laborator din România. După primele nouă luni de activitate compania a raportat venituri totale de 39,4 milioane de euro.

Citeşte mai multe despre: Synevo

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza