Links Sitemap Business Linker Sitemap

Sheraton București își propune o creștere a afacerilor cu 20%

484 afisari
În 2017, Sheraton a continuat procesul de îmbunătățire a serviciilor și produselor de 5 stele oferite. Pentru prima parte a anului compania are programate investiții de peste 350.000 de euro în cofetăria Centro, în crearea unui centru de relaxare ce va fi deschis la începutul lunii iulie și în extinderea parcării.
Printre obiectivele de business Sheraton de anul acesta se numără și refacerea întregului meniu și repoziționarea restaurantului Avalon, respectând cele mai înalte standarde de calitate pentru un hotel de 5 stele. În acest context, Ashlie Dias, Executive Chef, și Bogdan Bazaoache, Manager F&B, s-au alăturat, în luna mai, echipei hotelului. Rezultatele înregistrate în prima parte a anului, investițiile programate și redefinirea conceptelor de meniu stau la baza creșterii cu 20% a afacerilor, estimate de reprezentanții Sheraton.  

Compania a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro, formată din servicii de cazare, 55%, F&B, 30% și chirii, 15%. Reprezentanții Sheraton estimează că ponderea F&B va fi în creștere, anul acesta, cu aproximativ 20%, comparativ cu 2016.

Noile concepte F&B Sheraton

Echipa condusă de Ashlie Dias și Bogdan Bazaoache a refăcut meniul Avalon dar și pe cel al cofetăriei Centro, al Centro Bar și, nu în ultimul rând, pe cel destinat evenimentelor.

Restaurantul Avalon a trecut printr-un amplu proces de repoziționare, atât la nivel de meniu cât și design. Ashlie Dias a adus un concept unic prin abordarea creativă și eclectică a meniului. Influențelor mediteraneene li se adaugă rafinamentul bucătăriei franțuzești sau exotismul celei asiatice, păstrând, pentru fiecare preparat un element local. Astfel, în fiecare sezon sunt integrate în meniu ingrediente de bază locale, furnizate de producători certificați.

Meniul eclectic, gustul desăvârșit al preparatelor și atmosfera relaxantă poziționează Avalon în categoria ”elegant casual dining”. Un bon mediu ajunge la suma de 150 lei/persoană. 

Ashlie Dias, unul dintre cei mai importanți Chefi din România, are peste 18 ani de experiență ca Executive Chef și o vastă expertiză în crearea de rețete și conceperea de meniuri. Ashlie s-a perfecționat la Culinary Institute of America, una dintre cele mai prestigioase școli de profil din lume, de unde a primit distincția de Executive Chef. După mai bine de 14 ani de activitate pe vase de croazieră, perioadă în care a interacționat și a experimentat în plan culinar diverse bucătării, Ashlie s-a mutat în România unde, din 2010 și până în 2017 a fost Chef la un binecunoscut hotel de 5 stele din București.  

Bogdan Bazaoanche, noul Manager F&B are peste 15 de ani experiență în Food & Beverages și HoReca. De-a lungul carierei s-a impus prin profesionalism și foarte buna cunoaștere a industriei HoReCa de pe segmentul premium, restaurantele conduse de Bogdan câștigând anual premii. Bogdan a fost, între 2010 – 2015 Director restaurante Avalaon&Benihana&Room Service, Hotel Howard Johnson. 

Citeşte mai multe despre: Sheraton

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza