Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schneider Electric prezinta Easy Micro Data Centers - oferind accesibilitate, fiabilitate si viteza pentru intrastructurile Edge

925 afisari
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarea energiei, a anuntat ca si-a extins portofoliul de solutii Micro Data Center odata cu introducerea Seriei Easy Micro Data Center pentru medii IT si comerciale standard. Serie disponibila imediat in Europa, America de Sud, Asia de Est, Orientul Mijlociu si Africa, Easy Micro Data Centers sunt concepute pentru a contine si livra toata infrastructura de calcul si stocare necesara pentru a sprijini aplicatiile edge computing, combinand viteza, fiabilitatea si accesibilitatea. Mai mult, centrele de date Easy Micro sunt activate in retea pentru monitorizarea de la distanta bazata pe web si includ optiuni suplimentare pentru software-ul EcoStruxureTM Schneider Electric, oferind informatii si vizibilitate in mod sigur, in timp real, de oriunde.
Disponibile pentru medii IT standard (Seria S) si comerciale (Seria C)
Usor de comandat si instalat, cu livrare in doar 2-4 saptamani
Usor de gestionat si monitorizat in siguranta cu optiunile software IT Network Management si EcoStruxure™

Centrele de date Easy Micro sunt standardizate pe rack-urile si carcasele Easy, lansate recent. Pre-integrate din fabrica si expediate direct la fata locului, acestea vin alaturi de gama Easy UPS de surse de alimentare neintreruptibile (UPS) Schneider Electric, unitati de distributie electrica Easy Power Distribution (PDU), monitorizare si detectare a mediului IT, dar si racire eficienta. Nivelul lor ridicat de pre-integrare si testare simplifica fazele de proiectare si implementare, permitand furnizorilor de solutii IT, integratorilor de sisteme si reseller-ilor cu valoare adaugata (VAR) sa configureze si sa livreze Easy Micro Data Centers in termen de 2-4 saptamani, lucru ce le face ideale pentru implementarea rapida de catre organizatii care acorda importanta flexibilitatii, fiabilitatii, costurilor si vitezei de raspuns.

"Avand in vedere dimensiunea si design-ul integrat, centrele de date Easy Micro pot fi implementate in mod rentabil in orice arhitectura de tip edge computing sau locatie IT distribuita. Studiile detaliate in White Paper a233 Schneider Electric au constatat ca micro centrele de date aduc economii de costuri intre 42% - 48% fata de o configuratie traditionala centralizata. Modelele Easy Micro Data Center C-Series vin in carcase gata pentru implementare in medii comerciale semi-controlate, cum ar fi un birou standard sau un spatiu comercial, iar Easy Micro Data Center S-Series includ carcase ventilate pentru integrare fara probleme in medii IT standard, precum camere de retea si camere de servere.

Astazi, fiabilitatea, eficienta si viteza de implementare sunt considerente fundamentale pentru implementarea infrastructurii fizice edge”, a declarat Rob McKernan, Senior Vice President, Secure Power Europe, Schneider Electric. „Capacitatea de a implementa resurse IT in orice locatie ofera companiilor o mare flexibilitate, dar trebuie sa aiba la baza increderea ca solutiile vor fi livrate in mod fiabil, conform specificatiilor si incadrandu-se in buget. Cu software-ul de gestionare incorporat, care permite monitorizarea de la distanta prin cloud, Easy Micro Data Centers ofera mai multe informatii pentru o gestionare simplificata pe mai multe site-uri edge, oferind clientilor combinatia optima de fiabilitate, accesibilitate si agilitate.”

Modelele Schneider Electric Easy Micro Data Center din seria C si seria S sunt disponibile in anumite tari prin intermediul partenerilor - distribuitori si integratori IT - precum si direct de la Schneider Electric.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza