Links Sitemap Business Linker Sitemap

Revolut lansează patru noi carduri și vrea să revoluționeze tranzacționarea de acțiuni

815 afisari
Revolut lansează cardurile metalice Gold, Rose Gold, Silver și Space Grey Cardurile Metal vin la pachet cu beneficii precum acces în lounge-urile din aeroporturi, asigurare de călătorie, concierge și schimb valutar nelimitat. Revolut Metal este un abonament anual la costul de 54,99 de lei pe lună

Revolut anunță lansarea a 4 noi carduri metalice colorate - Gold, Rose Gold, Silver și Space Grey. Noile carduri vor avea aceleași caracteristici precum cardul metalic negru lansat în ediție originală odată cu demararea abonamentului Revolut Metal, în august 2018. Gold și Rose Gold pot fi comandate din aplicație începând de astăzi, în timp ce Silver și Space Grey vor fi disponibile începând cu săptămânile ce urmează.

Revolut Metal este mult mai mult decât un simplu card contactless metalic. Abonamentul Revolut Metal le oferă utilizatorilor beneficii multiple, printre care se numără cashback de până la 1% în oricare dintre cele 29 de monede disponibile în aplicație și cele 5 monede virtuale, un serviciu concierge prin care aceștia pot face rezervări sau acces prioritar la noi funcționalități.

În plus, utilizatorii Metal beneficiază și de o serie de avantaje cum ar fi retrageri gratuite internaționale de numerar de până la 2400 de lei lunar, acces în peste 1000 de lounge-uri din aeroporturi din întreaga lume, carduri virtuale pentru o siguranță sporită atunci când fac cumpărături online, schimb valutar nelimitat, transferuri internaționale de bani, suport prioritar 24/7 și asigurare de călătorie oriunde în lume.

Sute de mii de utilizatori Revolut au optat pentru un abonament Metal în primul an de la lansarea acestuia. În același timp, peste 6 milioane de utilizatori își folosesc cardurile și aplicația Revolut pentru funcționalități utile zi de zi: notificări instantanee de plăți, serviciu de bugetare, opțiuni de economisire, setări puternice de securitate și transferuri gratuite și instantanee de bani în întreaga lume.

Fintech-ul Revolut, ce are peste 6 milioane de utilizatori în Europa în ţara noastră, un serviciu în format limitat de tranzacţionare la bursă a unui număr de până la 300 de companii listate la New York Stock Exchange (NYSE).

Printre titlurile ce pot fi tranzacţionate se numără acţiunile giganţilor tehnologici din indicele Nasdaq Composite precum Apple, Amazon sau Tesla, iar compania menţionează că lista este în dezvoltare.

Nik Storonsky, fondator şi director general Revolut precizează în comunicat: "Ne-am asigurat că a investi prin intermediul revolut este ieftin, uşor şi accesibil tuturor, chiar dacă utilizatorii doresc să investească sume foarte mici. Aceste este doar începutul ofertei noastre de investiţii, urmând ca în viitorul apropiat să oferim acces şi utilizatorilor din diferite alte pieţe, precum şi să lansăm noi produse de inves-tiţii".

Serviciul este disponibil mai întâi deţinătorilor de abonamente Revolut Metal (presupune plata unei sume lunare), aceştia putând efectua până la 100 de tranzacţii gratuite.

Tranzacţionarea gratuită a acţiunilor de către deţinătorii Metal este limitată la 100 de tranzacţii pe lună, iar tranzacţiile care depăşesc această limită au un comision de 1 liră sterlină şi vin cu o taxă anuală de custodie de 0.01%. Această facilitate va fi extinsă ulterior şi pentru ceilalţi utilizatori, însă cu limite lunare mai drastice. Utilizatorii Revolut Premium vor putea face 8 tranzacţii gratuite pe lună, în vreme ce pentru utilizatorii care nu plătesc abonament limita lunară este de 3 tranzacţii.

În comunicatul companiei se arată: "Revolut transformă tranzacţionarea la bursă în investiţii disponibile pentru largi categorii de utilizatori, eliminând ideea conform căreia investiţiile pot fi accesibile unui număr restrâns de persoane şi realizate doar într-un cadru complex şi greu accesibil. Utilizatorilor li se permite să cumpere fracţii de acţiuni (...). Suma minimă care poate fi investită este de 1 dolar american".

Tranzacţiile se efectuează din portofoliul electronic al aplicaţiei, disponibil în 29 de monede, iar, pe viitor, Revolut intenţionează să pună la dis-poziţia clienţilor şi tranzacţionarea acţiunilor listate pe bursele europene de pe continent şi pe cea de la Londra precum şi investiţii în Exchange Traded Funds (ETF-uri).

Tranzacţiile sunt executate de DriveWealth LLC, în intervalul orar în care sunt deschise pieţele bursiere din Statele Unite.


Revolut a fost înființat în iulie 2015 cu o misiune ambițioasă: să zguduie de la temelie sectorul financiar bancar. Utilizatorii Revolut își pot deschide un cont curent în câteva secunde, direct din aplicație, pot cheltui, primi & trimite bani oriunde în lume la cursul de schimb interbancar, pot avea expunere imediată la criptomonede, și se bucură de un nivel ridicat de siguranță online și offline datorită tehnologiei de ultimă generație care stă la baza produsului.

Compania cu sediul în Londra are peste 6.000.000 de utilizatori în Europa și a obținut finanțări în valoare totală de 336 milioane de dolari de la investitori cunoscuți precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global. Peste 10.000 de utilizatori își deschid noi conturi Revolut în fiecare zi.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza