Links Sitemap Business Linker Sitemap

Revolut intră pe cinci piețe noi în America Latină, Orientul Mijlociu și Asia de Sud

188 afisari
Fintech-ul Revolut, cu peste 18 milioane de clienți la nivel mondial, lansează o versiune simplificată care va fi disponibilă pentru utilizatorii din cinci piețe noi: Sri Lanka, Chile, Ecuador, Azerbaidjan și Oman. Cu Revolut, consumatorii din aceste teritorii vor avea acces la transferuri interne și internaționale rapide, în condiții avantajoase, în siguranță și la cele mai bune rate de schimb valutar.

Clienții din piețele noi vor putea transfera bani către mai mult de 50 de țări și vor deveni parte a comunității Revolut, super-aplicația financiară care își propune să ajute oameni din toată lumea să se conecteze rapid pentru a trimite sau primi bani, în cele mai avantajoase condiții financiare. Obiectivul fintech-ului britanic este ca până la finalul anului să facă disponibile serviciile sale în 90 de piețe și, cu noi funcții adăugate în perioada următoare, să optimizeze modul în care consumatorii dispun de banii lor.
Pe baza infrastructurii globale de transfer de bani, Revolut le permite clienților săi să trimită și să primească fonduri doar cu un click. Transferurile între conturile Revolut se vor realiza gratuit, iar cele către alte conturi bancare vor fi comisionate cu 1% (minimum 1 dolar american), pentru clienții din noile piețe. Orice comision de transfer este afișat în mod transparent direct în aplicație, astfel încât utilizatorul să poată vedea costurile asociate și cursul de schimb valutar, pentru transferurile internaționale. Banii pot ajunge la celălalt capăt al lumii în doar câteva secunde sau, după caz, în cel mult 1 zi.
Un instrument perfect adaptat la nevoile expaților și ale studenților, Revolut va ajuta clienții să efectueze transferuri de bani în peste 30 de monede, mai rapid și mai ușor decât serviciile financiare tradiționale. Pe parcursul lunilor viitoare, consumatorii din aceste piețe vor putea să descarce aplicația Revolut și la înregistrare vor opta pentru versiunea simplificată.
“Suntem bucuroși să lansăm Revolut în alte cinci țări, continuând să oferim acces clienților la serviciile noastre de transfer de bani către țări aflate pe toată planeta, într-un mod rapid, ușor, sigur. Revolut transformă modul în care consumatorii trimit și primesc bani, simplificând transferurile internaționale, propunând comisioane competitive și oferind unele dintre cele mai bune cursuri de schimb valutar”, a declarat Vlad Yatsenko, Revolut Chief Technology Officer.
“Transferurile prin mijloacele tradiționale pot pune în sarcina clienților comisioane ascunse. În cazul nostru, transferurile între conturi Revolut se fac gratuit, indiferent de locul de unde se află clientul. În plus, întotdeauna am oferit cel mai bun curs de schimb valutar, lucru care ne face extrem de mândri”, a adăugat Vlad Yatsenko.
Cei care sunt interesați să obțină aplicația se pot înscrie pe o listă de așteptare, iar o parte dintre clienți vor avea acces cât de curând la serviciile Revolut. Aplicația este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store.
Citeşte mai multe despre: Revolut

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza