Links Sitemap Business Linker Sitemap

Revenirea pieței imobiliare a dus la creșterea numărului de agenți și agenții, potrivit RE/MAX

156 afisari
Compania RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, consideră că 2017 este cel mai bun an pentru piața imobiliară, după perioada de criză. Din acest motiv, din ce ȋn ce mai mulți romȃni sunt interesați să activeze ȋn acest domeniu.
  Atȃt antreprenorii care ȋși deschid un business sau achiziționează o franciză pe acest segment, precum și cei care se angajează ȋntr-o agenție imobiliară o fac pentru că simt o oportunitate reală de dezvoltare, deși vin, de multe ori, din alte domenii de activitate. Pentru ei cȃt pentru cei ce doresc să se perfecționeze, Academia RE/MAX a gȃndit un program educațional complet și complex, pe diferite niveluri, adaptat nevoilor fiecăruia.

„Ne-am propus ca prin intermediul Academiei RE/MAX să schimbăm industria imobiliară din Romȃnia. Nevoia de educaţie în domeniul imobiliar este recunoscută de toți cei care activează în acest domeniu, dar și de clienti, care ȋși doresc să beneficieze de servicii profesioniste atunci cȃnd apelează la un agent imobiliar", a declarat Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România.

Informațiile din cadrul cursurilor sunt adaptate pieței din Romȃnia, iar programul Academiei RE/MAX include un pachet de beneficii unic pentru țara noastră:

 traininguri gratuite ținute de experți; evenimente cu speakeri internationali de renume mondial; acces permanent la cursuri online; materiale și resurse doar pentru membri. “Învățarea trebuie să fie un proces continuu, mai ales într-un mediu atât de dinamic cum este cel imobiliar, căci lucrurile pe care le știm acum s-ar putea să nu mai fie valabile mâine. Nici cei mai buni agenți și brokeri de azi nu au deținut de la început toate abilitățile necesare pentru succesul în imobiliare, însă au fost deschiși spre a învăța”, a explicat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX Romȃnia.

Peste 500 agenți imobiliari și owneri din acest domeniu au absolvit programe de training ale Academiei RE/MAX, ȋn cei peste trei ani de la lansarea acestui proiect. Pentru ultima parte a anului ȋn curs, Academia RE/MAX a pregătit o serie de seminarii  cu o durata de 2 ore: "8 strategii de creștere în afacerile imobiliare”, care vor fi ținute ȋn marile orașe din țară, după următorul program:

-          Constanța - 11 septembrie

-          Timișoara - 3 octombrie

-          Iași - 25 octombrie

-          Brașov - 7 noiembrie

-          București - 21 noiembrie

-          Cluj - 29 noiembrie

Potrivit companiei, accesul la aceste seminarii va fi gratuit.

Citeşte mai multe despre: RE/MAX

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.