Links Sitemap Business Linker Sitemap

Restaurantul tradițional din cadrul hotelului Ramada Bucharest Parc își întâmpină oaspeții cu noua sa identitate, Nostalgia La Parc

734 afisari
Nostalgia La Parc este simbolul fuziunii dintre trecut și prezent, atât din punct de vedere al designului, cât și al ambianței din restaurant și al preparatelor deosebite ce ies în fiecare zi din bucătărie. Fuziune ce are ca scop principal reiterarea căldurii și a nostalgiei originilor românești de altădată.
Locația este decorată cu detalii moderne și motive populare, stilizate și minimaliste,
pentru a crea un aspect actual, dar care să ducă cu gândul și la vremurile demult uitate.
Respectul și dragostea pentru mâncare au făcut ca echipa talentată de bucătari să creeze un meniu inspirat din gastronomia românească, care va satisface dorințele clienților săi. Aceștia pot opta pentru ciorbe, aperitive precum icre de crap, zacuscă țărănească, fasole bătută cu crudități și crostini, pastramă din piept de rață în stilul casei. Meniul cuprinde totodată și feluri principale precum sărmăluțe muntenești, ostropel de pui, plachie de șalău sau specialități pregătite la grătar pe cărbune. La desert, clienții pot savura delicii precum clătite transilvănene sau papanași.
Pentru o experiență completă, în fiecare săptămână, marți, miercuri si joi seara, vor avea loc spectacole de muzică live din folclorul românesc.
Restaurantul asigură și servicii complete pentru organizarea evenimentelor festive, o echipă profesionistă și preparate ce vor transforma orice moment, într-unul special, de neuitat.



Nostalgia La Parc se află poziționat în zona de nord a Bucureștiului și este deschis în fiecare zi între orele 12:00 – 23:30. Dispune de spații de parcare și are o capacitate de 120 de locuri în interior, 50 de locuri pe terasă și 50 de locuri în grădină. Din dorința de a oferi o experiență desăvârșită, până la cel mai mic detaliu, echipa restaurantului se pune la dispoziția voastră pentru orice fel de informații și poate fi contactată la numărul de telefon +40 21 549 2000. Mai multe detalii sunt disponibile pe: www.ramadabucharestparc.ro.
Despre restaurantul Nostalgia La Parc
Restaurantul Nostalgia La Parc face parte din complexul Ramada Bucharest Convention Center și este localizat în cadrul hotelului Ramada Bucharest Parc. Acesta oferă combinația perfectă de ingrediente din bucătăria românească, o ambianță tradițională și divertisment live folcloric în fiecare săptămână.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza