Links Sitemap Business Linker Sitemap

RBI (Raiffeisen Bank International) castiga trei premii regionale Global Finante pentru sustenabilitate

649 afisari
Globale Finance și-a anunțat recent selecțiile pentru premiile 2021 pentru sustenabilitate, acordate în premieră. Raiffeisen Bank International (RBI) a fost onorată cu trei premii pentru Europa Centrală și de Est (ECE)

Premiul pentru leadership de top in finantarea sustenabila; 

Premiul pentru leadership de top in obligatiuni sustenabile 

Premiul pentru leadership de top in obligatiuni verzi 


Globale Finance și-a anunțat recent selecțiile pentru premiile 2021 pentru sustenabilitate, acordate în premieră. Raiffeisen Bank International (RBI) a fost onorată cu trei premii pentru Europa Centrală și de Est (ECE), inclusiv premiul cel mai important al regiunii „Leadership de top în finanțarea sustenabilă”. 
"De mai bine de 30 de ani, jucam un rol cheie în susținerea transformării economiilor tărilor din Europa Centrală si de Est (ECE) din economii planificate în economii de piață. Acum ne dorim să fim lider în transformarea economiilor din piețele pe care activam în modele economice sustenabile. Lucrăm cu viteză maximă pentru a realiza acest lucru și putem vedea clar primele succese”, a declarat Johann Strobl, CEO al RBI. „Premiile reprezintă o recunoaștere foarte binevenită a eforturilor noastre"

Potrivit datelor din tabelele Bloomberg pentru prima jumătate a anului 2021, Grupul RBI ocupă primul loc ca aranjor de obligațiuni sustenabile atât prin volum, cât și prin numărul de tranzacții din Austria și ECE. RBI și-a lansat propriul program de emisiuni de obligațiuni verzi încă din 2018, cu scopul de a promova împrumuturile sustenabile în Austria și ECE. Cu un volum total de aproape 1,3 miliarde EUR, RBI este în prezent cel mai mare emitent de obligațiuni verzi din Austria. În 2021, RBI și-a lansat programul de obligațiuni verzi către băncile sale, filiale din Europa Centrală și de Est. Tatra banka din Slovacia, Raiffeisen Bank din România și Raiffeisenbank din Republica Cehă au emis obligațiuni verzi cu un volum total de aproape un miliard de euro în 2021, făcând din Grupul RBI cel mai mare emitent de obligațiuni verzi din aceste țări” 



 Noul program de premii Global Finance recunoaște leadership-ul global și regional în domeniul finanțării sustenabile, adică finanțarea inițiativelor menite să atenueze impactul negativ al schimbărilor climatice și să contribuie la construirea unui viitor durabil pentru umanitate. Câștigătorii au fost aleși pe baza datelor publice existente, precum și a cercetărilor independente. Criteriile de evaluare au inclus politici și obiective de guvernanță corporativă, precum și realizări măsurabile de mediu sau sociale în finanțarea sustenabilă. 



S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza