Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Leasing şi EVW Holding lansează un produs de finanţare pentru achiziţionarea de camioane

1650 afisari
Raiffeisen Leasing şi EVW Holding lansează în parteneriat un produs inovator de finanţare, pentru achiziţionarea de camioane, noi şi rulate. Produsul este conceput pentru a răspunde nevoilor de acces cât mai facil la servicii de finanțare, pentru cei ce doresc să-și completeze ori să-și reînnoiască flota de transport.
În perioada 25.09.2018 – 31.12.2018, cei interesați de capete-tractor marca DAF, beneficiază de facilități speciale față de alte produse similare. Noul produs presupune 0% avans la finanțare prin leasing financiar, atât pentru achiziția de camioane noi cât și rulate, fiind unic în acest moment pe piața românească.

"Rolul și importanța domeniului transporturilor sunt evidențiate prin relațiile cu diversele ramuri economice, având un impact strâns corelat și cu activitatea de leasing. Ne dorim ca prin noul produs să susținem acest rol, printr-o ofertă de leasing așa cum trebuie, corectă și responsabilă. Sunt bucuros că am găsit la partenerii noștri de la EVW Holding aceeași dorință și sperăm ca inițiativa noastră să aducă o contribuție pozitivă în dezvoltarea afacerilor clienților”, a declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.

În plus, se oferă dobândă fixă sau variabilă, și posibilitatea facturării ratelor în Euro. De asemenea, perioadele de finanțare pot ajunge până la șase ani, cu o valoare reziduală la finalul contractului de până la 20%. În plus, se pot include și pachete de asigurare avantajoase - CASCO și RCA - cu plată lunară a ratelor, precum și posibilitatea includerii serviciilor de asistență rutieră.

Acest produs adresat persoanelor juridice este disponibil începând cu data de 25 septembrie în toate reprezentanțele Raiffeisen Leasing, în agenţiile Raiffeisen Bank din ţară, precum şi în filialele EVW Holding. 

 

Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Leasing, EVW Holding

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza