Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank ofera dobanzi de 7% pe an la depozitele in lei pe doi ani

618 afisari
Raiffeisen Bank a anuntat reintroducerea maturitatii de 3 luni in oferta curenta de depozite si a crescut dobanzile la produsele de economisire in lei pentru persoane fizice. Cea mai mare dobanda, in lei, platita de Raiffeisen Bank este de 7% pe an, pentru depozitele in lei, cu scadenta de doi ani.
Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibila 100% in aplicatiile digitale Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online. 

“Continuam actiunile noastre de consiliere si incurajare a clientilor pentru a-si crea o rezerva financiara sanatoasa, sa-si imbunatateasca obiceiurile de a economisi pe termen scurt, mediu sau lung, in functie de planurile lor. Din acest motiv, am reintrodus in oferta noastra si depozitele in lei pe 3 luni, cu o dobanda de 5,50% pe an. Prin adaptarea rapida a ofertei noastre de depozite, ne-am propus sa reducem impactul negativ pe care il are inflatia in crestere asupra disponibilitatilor clientilor nostri.” a declarat Catalin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank. 

Raiffeisen Bank propune o gama de solutii si produse de economisire sau investitii potrivite, in functie de nevoile, obiectivele financiare si stilul de viata al fiecarui client.

Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza