Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank modifica grila de comisioane pentru persoane fizice

2482 afisari
Raiffeisen Bank a anuntat modificarea grilei de taxe si comisioane pentru conturile curente, serviciile adiacente conturilor curente, dar si pentru plati si alte operatiuni ale clientilor sai persoane fizice. Noua grila este valabila incepand cu 17 martie.
Potrivit bancii, principiul care a stat la baza acestor modificari este acela de a incuraja folosirea canalelor electronice si descurajarea operatiunilor cash sau la ghiseu. Astfel pentru operatiunile efectuate pe canale electronice (Raiffeisen Online si Raiffeisen Smart Mobile) costurile scad, in timp ce pentru operatiunile la ghiseu sau cu numerar costurile cresc. De asemenea, grila de comisioane pentru operatiunile prin ordin de plata este mult simplificata prin inlocuirea celor cinci transe existente in acest moment cu doua transe.
“Raiffeisen Bank este consecventa promovarii canalelor electronice de plata, asa cum o facem de ani buni, prin campaniile <<Viata fara cash>>. Romanii s-au obisnuit intr-un procent mare cu noile tehnologii si vrem sa-i incurajam sa le foloseasca, inclusiv prin politica de preturi. Platile electronice sunt comode, sigure si ieftine – pe scurt acesta ar fi mesajul acestei modificari in grila de comisionare a operatiunilor pentru clientii nostri persoane fizice”, a spus Catalin Munteanu, director, Aria Clienti Persoane Fizice a Raiffeisen Bank.

Printre modificarile anuntate se numara:

• eliminarea taxei pentru abonamentul lunar al serviciului de mobile banking, Raiffeisen Smart Mobile (4 lei in prezent)

• diminuarea comisioanelor platilor efectuate prin serviciul Raiffeisen Online si Raiffeisen Smart Mobile pentru anumite intervale valorice

• acces gratuit la extrasul de cont utilizand una dintre cele doua variante: fie printr-un cont online securizat pe www.raiffeisen.ro (Extras Electronic), fie prin intermediul serviciului de internet banking, Raiffeisen Online. Trimiterea extrasului de cont prin posta va fi taxata cu 3 lei/extras.

• majorarea comisionului standard pentru retragere numerar de la ghiseele din agentiile  Raiffeisen Bank, cat si din retelele altor banci.

• eliminarea taxei de regenerare PIN pentru toate tipurile de card de debit (intre 0,5 lei si 10 lei in prezent);

• majorarea taxei de administrare pentru cardurile de debit Visa, MasterCard si Maestro de la 5 lei/an la 10 lei/an, doar daca acestea sunt atasate conturilor curente standard. Taxa 0 de administrare se pastreaza daca este primul card atasat unei optiuni de cont curent.

• majorarea comisioanelor pentru operatiunile prin ordin de plata efectuate la ghiseu, in agentiile bancii;
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza