Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank majoreaza dobanzile la produsele de economisire dedicate persoanelor fizice, in lei si valuta

735 afisari
Raiffeisen Bank si-a actualizat oferta de economisire lei si valuta, pentru clienti persoane fizice, oferind dobanzi de pana la 7,50% pe an la depozitele la termen in lei, de pana la 1,50% pe an pentru depozitele la termen in euro si de pana la 2,50% pe an la depozitele la termen in USD. Pe langa depozitele standard, pe termen de 3, 12 si 24 luni in lei si 3, 6 si 12 luni in valuta, produse ce bonifica dobanzi atractive, clientii pot opta si pentru Flexidepozit - depozit la termen de 6 luni in lei, produs ce bonifica o dobanda de 7.00% pe an si care permite alimentari ulterioare multiple, dar si o retragere partiala, in caz de nevoie.
Potrivit bancii, oferta de economisire este completata de Contul de economii Super Acces Plus disponibil atat in lei cat si in valuta, pentru lei bonificand o dobanda diferentiata pe transe valorice, incepand cu 3% pe an, pana la 4% pe an, fara comisioane de deschidere, administrare sau inchidere. 

“Raiffeisen Bank a adoptat masuri de cresteri succesive a dobanzilor la produsele de economisire in lei si in valuta, cu scopul de a-si sustine clientii prin reducerea impactului negativ adus de inflatia in crestere. Ne dorim sa fim cei mai buni consilieri pentru clientii nostri, avand mereu in vedere nevoile si stabilitatea lor financiara. Asadar, ne concentram eforturile in zona de planificare financiara personala, sprijnindu-ne clientii sa-si creeze un fond de urgenta*, dar si in demersul lor de economisire constanta, pentru obiective pe termen mediu si lung.” a spus Andra Ion, Director Planificare Financiara Personala in cadrul Raiffeisen Bank. 


Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza