Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank a lansat noi servicii de internet si mobile banking pentru IMM-uri

636 afisari
Raiffeisen Bank lanseaza noile servicii Raiffeisen Online IMM si Raiffeisen Smart Business pentru clientii IMM, noi si existenti, cu un singur utilizator. Principalele beneficii ale acestor servicii sunt autentificarea si autorizarea platilor prin intermediul aplicatiei SmartToken, transmiterea extraselor de cont cu un singur click, formular unic de plata, aplicatii online si mobile similare, programare plati si sabloane de plata.



“Noile noastre aplicatii online pentru IMM-uri sunt intuitive si aduc un plus de siguranta in desfasurarea operatiunilor bancare. Sunt sigura ca vor fi bine primite de clientii nostri pentru ca ne-am concentrat mult pe simplitate si operitivitate. Suntem pregatiti sa venim curand cu noi dezoltari ale aplicatiilor, integrari cu alte aplicatii ale bancii, dar si cu noi produse si servicii.” a spus Raluca Nicolescu (foto), director executiv IMM la Raiffeisen Bank. 

Vizualizati aici pasii pentru prima logare in noile servicii: 

Smart Business - https://youtu.be/aJGKh5v_B70

Noul Raiffeisen Online - https://youtu.be/yySftQy5spg

Raiffeisen Bank este una dintre bancile universale aflate in top 5 in Romania si deserveste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajati, 300 de agentii in toata tara, 700 de ATM-uri, 400 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.400 de POS-uri. Banca a raspuns nevoilor clientiilor pentru depuneri mari de numerar si a instalat deja 20 de echipamente Smart DropBox.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza