Links Sitemap Business Linker Sitemap

Radu Ghețea: Trebuie să găsim un mijloc să reducem cheltuielile și investițiile.

443 afisari
CEC Bank este o bancă de drept privat cu capital de stat, spune președintele băncii, Radu Ghețea, precizând că este preocupat de găsirea de soluții având în vedere efectele pe care le produce Ordonanța 114 privind taxa pe activele bancare.
"Suntem bancă de drept privat cu capital de stat Aceasta este definiția corectă. Nu avem alte preocupări sau alte avantaje sau dezavantaje față de ceea ce au toate băncile din sistemul bancar. Suntem preocupați să găsim soluții la efectele Ordonanței. Trebuie să găsim mijloc să reducem cheltuielile, să reducem investițiile.
Avem și o particularitate: capitalul este de stat. Aici sa vedem cum va gestiona acționarul situația concret", a spus Ghețea.
Banca Transilvania avea în plan renovarea a peste 200 de agenții, iar asta înseamnă că zeci de firme de construcții nu vor primi contractele astea, a declarat directorul general al Băncii Transilvania, Omer Tetik, într-o conferință de presă, referindu-se la Ordonanța 114, prin care băncile vor fi taxate în funcție de nivelul ROBOR.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza