Links Sitemap Business Linker Sitemap

Prima schiță de design a facelift-ului ŠKODA KODIAQ dezvăluie zona frontală mult mai impunătoare

571 afisari
Fine-tuning pentru un model de succes: cele trei schițe de design oferă prime impresii asupra facelift-ului ŠKODA KODIAQ. SUV-ul de talie mare ce este disponibil și în varianta cu 7 locuri a marcat în 2016 startul campaniei SUV de succes a mărcii. Dispunând de un look împrospătat și de optimizări tehnice, facelift-ul KODIAQ va fi lansat oficial în 13 aprilie.

›   SUV-ul ŠKODA de talie mare va beneficia de optimizări tehnice și de detalii de design actualizate

›   Modificări de design în față și în spate, plus faruri LED cu design nou

›   ŠKODA KODIAQ facelift va fi prezentată în premieră în 13 aprilie



Prima schiță de design publicată dezvăluie că partea frontală a facelift-ului ŠKODA KODIAQ a devenit acum și mai impunătoare: capota motorului are un design nou, grila ŠKODA hexagonală a devenit mai verticală și se evidențiază cu  lamele duble impresionante.

Farurile mai suple decât la modelul predecesor, combinate cu proiectoarele de ceață integrate dedesubt, creează o nouă ”față, cu patru ochi”. O trăsătură, de asemenea, nouă, ce se evidențiază în mod special este scutul frontal cu design nou, cu o priză de aer centrală mai lată, încadrată de elemente de decor în formă de L pe fiecare parte și cu o inserție cu aspect de aluminiu.

A doua schiță este un prim-plan a farurilor remodelate. Acesta prezintă în mod clar cele două module LED aranjate unul peste celălalt, creând o semnătură luminoasă caracteristică. A treia schiță relevă că și blocurile optice din spate cu formă tăioasă au devenit mai suple, oglindind designul farurilor din față. Se mai observă aici și structurile cristaline, specifice mărcii și o versiune mai aplatizată a clasicei forme C, pe care o întâlnim în blocurile optice spate ale tuturor modelelor ŠKODA.



Sosirea modelului KODIAQ în 2016 a marcat startul familiei actuale de SUV-uri ŠKODA, precum și inițierea nomenclaturii specifice SUV-urilor ŠKODA: toate denumirile acestora încep cu un K și se termină cu un Q. Fiind disponibil opțional și cu 7 locuri, KODIAQ a fost produs deja în peste 600.000 de unități, pentru peste 60 de țări de pe glob. Premiera mondială a facelift-ului ŠKODA KODIAQ va avea loc în 13 aprilie.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza