Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ploieşti Shopping City şi-a deschis porţile

3762 afisari
Lansat în această săptămână, Ploieşti Shopping City este rezultatul unei investiţii de 65 milioane de euro a New Europe Property Investments plc (NEPI) şi Carrefour Property România. Noul centru comercial oferă 55.000 metri pătraţi amenajaţi într-un spaţiu modern de cumpărături şi de petrecere a timpului liber.
Acesta găzduieşte peste 100 de magazine şi dispune şi de o complexă zonă de petrecere a timpului liber. Astfel, vizitatorii vor găsi locuri de joacă pentru copii şi o zonă de food-court ce reuneşte restaurante cu bucătării din toate colţurile lumii (german, italian, chinezesc, indian şi libanez) dar şi cele mai cunoscute fast food-uri şi cafenele din România. Totodată începând cu luna decembrie 2012 noul centru comercial va găzdui şi un cinematograf cu 12 săli de proiecţie, operat de Cinema City. Mall-ul dispune de o terasă exterioară extinsă, unde pe timpul sezonului rece va fi amenajat un patinoar în aer liber, cu o suprafaţă de aproximativ 450 mp.
Hipermarketul Carrefour este ancora principală a noului centru comercial din Ploieşti, întregind experienţa oferită de Carrefour Property România şi NEPI locuitorilor oraşului Ploieşti.
"Avem plăcerea de a inaugura primul centru comercial regional din Prahova, considerat unic pentru întregul mediu de retail românesc, atât prin designul de înaltă calitate, cât şi prin prisma mixului de chiriaşi atent selecţionaţi. Un aspect cu totul interesant este lansarea ultimelor concepte de magazine, astăzi, la Ploieşti Shopping City, în premieră pe piaţa românească”, a declarat Tiberiu Smaranda, Retail Development Executive, NEPI.
“Relaţia noastră cu locuitorii oraşului Ploieşti a împlinit deja şapte ani, consolidându-se tot mai mult. Am reuşit în tot acest timp să facem din hipermarketul Carrefour locul preferat pentru cumpărături. Ducem acum mai departe această relaţie prin dezvoltarea acestui centru comercial în care, cu siguranță, ploieștenii și nu numai se vor simți excelent alături de cei dragi”, a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.
La rândul său, Anca Damour, General Manager, Carrefour Property România, a precizat: “Oraşul Ploieşti devine, de astăzi, gazda celui mai mare mall regional din sudul României. Prin redezvoltarea acestui centru comercial am dorit să oferim locuitorilor oraşului Ploieşti şi zonelor învecinate un spaţiu modern de cumpărături şi de petrecere a timpului liber alături de familie şi de prieteni, devenind destinaţia lor favorită”.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza