Links Sitemap Business Linker Sitemap

Orbis achiziționează Mercure Bucharest Unirii

1483 afisari
În conformitate cu strategia sa de afaceri, constând în alocarea de capital pe piețele cele mai promițătoare, care vor livra în viitor rezultate durabile, Orbis a semnat un contract de achiziție pentru terenul, clădirea și operațiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru 11,35 milioane euro.

"Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la câțiva pași de Centrul Vechi și de reperele sale istorice, dar și în zona de afaceri a capitalei vibrante a României. Așa cum am afirmat anterior, România este o piață atractivă cu potențial semnificativ și această investiție oferă valoare pe termen lung și randament investițional atractiv"- explică Gilles Clavie, președintele Consiliului de Administrație și CEO al Orbis S.A.

Orbis gestionează acest hotel de la sfârșitul anului 2017 și va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare.

Hotelul oferă aproape 100 de camere spațioase, moderne și confortabile, atât pentru oaspeți de afaceri, cât și pentru turiști, un bar și un restaurant și poate gazdui diverse evenimente și conferințe.
Citeşte mai multe despre: Orbis

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza