Links Sitemap Business Linker Sitemap

Novak Djokovic și Raiffeisen Bank Internațional semnează un parteneriat

255 afisari
Marele tenismen sârb, Novak Djokovic și Raiffeisen Bank Internațional, cu sediul la Viena, au anunțat astăzi un parteneriat. Djokovic, care a ocupat prima poziție în tenis pentru un număr record de săptămâni - 316, va fi ambasadorul brandului Raiffeisen Bank Internațional și al subsidiarelor sale din Europa Centrală și de Est (ECE). Raiffeisen va susține și Academia de Tenis a lui Novak Djokovic, recent înființată în Belgrad.
“Sunt foarte onorat să devin ambasadorul brandului Raiffeisen și partener cu ei pentru un proiect foarte important pentru mine – academia mea din Belgrad. Mă vor ajută să susțîn eforturile jucătorilor tineri de tenis de a deveni campioni atât pe terenul de tenis, cât și în afară lui. A avea o echipa puternică alături de mine a făcut o diferența uriașă în carieră mea. Prin urmare doresc să ofer un astfel de mediu și viitoarei generații de jucători din academia mea. Raiffeisen este un partener important în acest efort și împreună vom lucra pentru a ajută tenisul să crească” a spus Novak Djokovic. 

 

“Suntem foarte mândri că Novak Djokovic va acționa subliniind viziunea noastră de a deveni numărul unu că și banca recomandată de clienți. El este unul - dacă nu cumva cel mai - de succes și admirat sportiv din Europa Centrală și de Est. Datorită faptului că împărtășim valori foarte similare, credem că parteneriatul nostru este potrivirea perfectă.” a spus  Johann Strobl, CEO Raiffeisen Bank Internațional. 


Durata cooperării este de trei ani, cu opțiune de prelungire. În afară de sprijinul general dat Academiei de Tenis, Raiffeisen va susține jucători tineri să participe la turneele importante destinate lor. Pe lângă aparatia în reclame sau în activitățile din Social Media ale Raiffeisen, domnul Djokovic va participa la evenimente speciale ale băncii. Prima reclamă a fost deja filmată în Monte Carlo, la reședința lui Novac Djokovic și va fi lansată în câteva zile în țările din Europa Centrală și de Est. 

 
Novak Djokovic este câștigătorul a 82 turnee ATP, dintre care 18 turnee de Grand Slam. El a câștigat toate cele patru turnee de Grand Slam, cel mai recent – pentru a nouă oară – Australian Open în februarie anul acesta. El s-a născut la Belgrad, are 33 de ani, e căsătorit și are 2 copii. Peste 7 milioane de oameni îl urmăresc pe Facebook, Instagram și Twitter.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza