Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noul Mercedes-Benz Clasa A își pregătește intrarea pe piața din România

955 afisari
Cea mai noua stea din portofoliul Mercedes-Benz - noul Clasa A - este acum disponibil pentru comenzi pentru toti clientii din Romania. Noul model este echipat cu sisteme de ultima generatie de asistenta la conducere, oferind cel mai ridicat nivel de siguranta activa in segmentul sau, cu functii adoptate de la Clasa S. in plus, pentru prima data, Clasa A se poate conduce semi-autonom in anumite situatii.
Preturile incep de la 25.460 euro (fara TVA), pentru modelul A 200 (163 CP/120kW) cu transmisie manuala (consum de carburant in regim mixt de 5,8l/100km, nivel combinat de emisii CO2 de 133g/km), ramanand astfel la un nivel similar de pret cu cel al predecesorului. Lansarea pe piata va avea loc in luna mai.
Clasa A este primul model Mercedes-Benz dotat cu cel mai modern sistem multimedia: MBUX – Mercedes-Benz User Experience, un sistem care deschide o noua era in materie de conectivitate Mercedes me. O trasatura unica a acestui sistem este abilitatea de a invata, datorita inteligentei artificiale. Ca extraoptiune, este disponibil un control inteligent al vocii, activat de expresia "Hey Mercedes".
 Functiile MBUX au o structura modulara, pentru a intampina exact nevoile specifice ale clientilor si pietelor. In dotarea standard, sistemul este compus din doua ecrane de 7 inch cu touchscreen, un volan sport multifunctional cu butoane ce pot fi controlate tactil de pe volan, o interfata USB-C, un port Bluetooth® pentru telefonie sau alte surse audio.
 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza