Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noua ŠKODA OCTAVIA arata nivelul următor al limbajului de design al mărcii, este mai atractivă și emoţională ca niciodată

625 afisari
ŠKODA a publicat două schiţe de design ce permit o primă impresie asupra designului noii ŠKODA OCTAVIA. Noul limbaj de design al mărcii ŠKODA conferă modelului cu exterior compact și interior generos un look și mai emoţional, la a patra sa generaţie.
Schiţele de design prezintă silueta alungită a modelului OCTAVIA, cu linia plafonului similară modelelor coupe. Secţiunea frontală distinctivă nouă, jantele mari și blocurile optice spate cu elemente cristaline se numără printre detaliile deosebit de atractive ale noului design. Bestseller-ul aflat la a patra generaţie va continua astfel, fără doar și poate, succesul generaţiilor predecesoare.

Lansată în premieră în urmă cu mai bine de 60 de ani, OCTAVIA este un model de volum vândut deja în peste 6,5 milioane de exemplare.

Potrivit unor informații din presa internațională noua Octavia va fi disponibilă atât cu motoare diesel și pe benzină, cât și cu versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid. Cel mai probabil, varianta plug-in hybridva împrumuta sistemul PHEV de la viitorul Volkswagen Golf GTE, disponibil în versiuni de 204 CP și 245 CP.



S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza