Links Sitemap Business Linker Sitemap

New Residence pregătește finalizarea a peste 200 de apartamente în București

1330 afisari
New Residence, proiect dezvoltat în România de fondul de investiții British Romanian Investment Partnership (BRIP), va finaliza anul acesta cel de-al doilea complex rezidențial, situat în cartierul Drumul Taberei, și va oferi peste 200 de locuințe noi, la cheie, viitorilor locatari.
Potrivit companiei, în prezent, complexul de peste 10 milioane de euro este rezervat în proporție de 30%.
Conform specialiștilor New Residence, regenerarea urbană și dezvoltarea comunităților reprezintă două dintre cele mai importante efecte ale noilor complexe rezidențiale. New Residence a introdus pe piața imobiliară din România un nou tip de locuințe, cu un regim de înălțime scăzut P+2E+M, în stilul arhitectural britanic. Noul proiect dezvoltat în cartierul din Drumul Taberei aduce o serie de beneficii viitorilor locatari, precum club de socializare, locuri de joacă pentru copii, spații verzi, dar și facilități care să ofere confortul dorit și acces la punctele de interes. Conceptul de dezvoltare a comunității este un element esențial pe care New Residence l-a luat în considerare în cadrul noului proiect, prin integrarea și asigurarea unor facilități unice și prin oportunități de socializare diversificate.

"Regenerarea urbană, precum și dezvoltarea și susținerea comunității reprezintă elemente cheie pentru un complex rezidențial, aspecte pe care noi le-am avut în vedere încă de la început, atât în cadrul proiectului New Residence din Măgurele, dar și în cadrul noului complex din Drumul Taberei. Practic, suntem responsabili de crearea unui mediu nou, complet modern, unde viitorii locatari vor deveni o comunitate, aspecte care contribuie foarte mult la confortul și creșterea nivelului de trai”, declară Cristian Mercioniu, General Manager New Residence.

Complexul New Residence propune un stil de viață construit în jurul ideii de „acasă” și este conceput astfel încât să asigure un nivel de trai adaptat celor mai moderne cerințe, de la calitatea și siguranța casei, până la activități recreative și opțiuni de petrecere a timpului liber pentru viitorii locatari.

"Încă din momentul în care suntem contactați de persoane interesate de achiziționarea unui apartament în cadrul complexului nostru rezidențial, menținem o legătură directă cu acestea, fără alți intermediari. Considerăm că este important să primim direct opiniile clienților, să știm cum putem să răspundem mai bine cerințelor lor și de asemenea să aflăm ceea ce este esențial pentru ei atunci când decid să achiziționeze o locuință nouă”, a completat Cristian Mercioniu.

Proiectul rezidențial New Residence aflat în prezent în fază de construcție în cartierul bucureștean Drumul Taberei va dispune de 216 locuințe, garsoniere și apartamente cu două și trei camere.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza