Links Sitemap Business Linker Sitemap

NEPI extinde și modernizează Brăila Mall

1376 afisari
New Europe Property Investments (NEPI) a decis extinderea și modernizarea Brăila Mall. În total, la finalizarea lucrărilor, până la sfârșitul lui 2016, centrul comercial va ajunge la o suprafață totală de 57.250 mp închiriabili.
”Obiectivul acestei investiții este de a aduce clienților noștri din sud-estul țării în perioada următoare mai multe opțiuni de cumpărături și de petrecere a timpului liber prin îmbogățirea mixului de magazine și restaurante cu branduri de renume național și internațional,” afirmă Tiberiu Smaranda, Director Executiv, NEPI. Lucrările de modernizare au început cu recondiționarea galeriei Carrefour, fiind dealtfel prima zonă deschisă publicului în cadrul centrului comercial, la inaugurarea sa la finalul anului 2007. Compania estimează finalizarea lucrărilor pentru această parte în luna martie.

De asemenea a început și extinderea zonelor de food court și divertisment, care va fi dată în folosință în perioada imediat următoare. 

În ceea ce privește galeria de retail, compania a precizat că aceasta va fi recondiționată treptat în perioada mai-noiembrie a acestui an.

Centrul comercial are în prezent o structură mixtă de chiriași. Astfel, zona fashion este reprezentată de H&M, Deichman, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Otter, Hervis, Benvenuti. Zona de food și divertisment este asigurată prin KFC, Segafredo, patinoar permanent și cinematograful multiplex Cinema City.

Hypermarketul Carrefour, BricoDepot, Pepco, Naturlich, Lems, Altex și Flanco completează oferta Brăila Mall.


Citeşte mai multe despre: Br?ila Mall, NEPI

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza