Links Sitemap Business Linker Sitemap

Medicover finalizează achiziția centrului medical Phoenix

1582 afisari
Medicover a finalizat procesul de achiziție a Centrului Medical Phoenix, o rețea de opt unități medicale private care oferă servicii de calitate superioară în zona Olteniei. În urma acestei tranzacții Medicover își extinde prezența într-o regiune cu un potențial ridicat de creștere.
Aceasta este a treia mare tranzacție a grupului suedez în România în acest an după preluarea Spitalului Pelican din Oradea și a Centrului Medical Academica din București.

Centrul Medical Phoenix este un operator medical privat din Oltenia care deține o rețea de opt centre medicale în Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat și Drăgășani.

"Anul acesta este unul foarte important pentru dezvoltarea Medicover România. Am reușit să intrăm cu o prezență puternică în două regiuni cheie din România, respectiv cea de nord-vest prin achiziția Spitalului Pelican și cea de sud-vest prin achiziția Centrului Medical Phoenix. Mai mult, am găsit aici niște parteneri ideali care au pus o fundație solidă pe care putem crește împreună în viitorul apropiat. În ambele cazuri, doctorii care au fondat aceste rețele medicale doresc să rămână parte din echipa Medicover, să dezvolte aceste rețele și să ofere servicii medicale la cel mai înalt nivel”, declară Adrian Peake, General Manager, Medicover România.

"Angajamentul nostru de a crește pe piața din România este susținut de tranzacțiile anunțate. Aceste achiziții consolidează rețeaua Medicover și ne sprijină eforturile de a fi mai aproape de pacienții noștri și de a le oferi servicii complete, la cel mai înalt nivel de calitate”, a declarat Adrian Peake.

Medicover, un furnizor internațional de servicii medicale și de diagnostic, a raportat venituri totale de 323 de milioane de euro în prima jumătate a anului 2018. România este una dintre piețele principale pe care activează Medicover prin intermediul rețelei medicale Medicover și și prin laboratoarele și centrele de recoltare Synevo. Veniturile  Medicover și Synevo din România au crescut în prima jumătate a anului cu 17,2% până la 42,2 milioane euro

Citeşte mai multe despre: Medicover

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza