Links Sitemap Business Linker Sitemap

Mastercard lansează un serviciu care accelerează adoptarea inteligenței artificiale

1519 afisari
Multe companii își doresc astăzi să utilizeze inteligența artificială, dar nu știu de unde să înceapă. Odată cu lansarea AI Express, Mastercard va ajuta companiile să dezvolte un model de inteligență artificială adaptat, care să răspundă unor nevoi de business reale și care să poată fi implementat rapid.

Interesul pentru inteligența artificială se dovedește a fi foarte mare: mai mult de 80% dintre chief executive officers incluși în topul Fortune 500 CEOs consideră tehnologia ca fiind importantă sau foarte importantă pentru viitorul companiei lor, potrivit unui studiu realizat de revista Fortune. Văzută ca o competență vitală pentru industriile care lucrează cu cantități mari de date, multe companii încă nu au experiența și expertiza pentru a extrage informațiile care pot îmbunătăți experiența consumatorilor.

"Dacă datele ar fi petrolul care alimentează economia digitală, inteligența artificială ar fi rafinăria”, a spus Ajay Bhalla, Chief Security Solutions Officer, Mastercard. "Mastercard a dobândit o experiență semnificativă în ceea ce privește implementarea AI la scară largă în cadrul operațiunilor vitale pentru business. Pentru companiile care doresc să beneficieze de tehnologia de astăzi, AI Express oferă rezultate rapide, împreună cu know-how-ul ce le permite să avanseze odată cu implementarea inteligenței artificiale”.

Programul AI Express a fost conceput pentru a ajuta companiile să abordeze prioritățile-cheie de business, inclusiv:
• Combatarea spălării banilor
• Gestionarea riscului de fraudă
• Securitatea cibernetică
• Predicția riscului în activitatea de creditare
• Eficiența operațională

Brighterion este o companie de software de top specializată în inteligență artificială achiziționată de Mastercard în iulie 2017, iar competențele sale sunt integrate în strategia de securitate multi-stratificată a rețelei Mastercard de a acționa în milisecunde pentru a detecta și a gestiona frauda. AI Express este un exemplu al modului în care competențele Brighterion ajută Mastercard să joace un rol activ în accelerarea adoptării inteligenței artificiale și a învățării automate prin permiterea accesului larg la platforma sa.

Sistemele continuă să devină mai inteligente și să fie motorul soluțiilor de securitate Mastercard, care și-au dovedit eficiența de-a lungul timpului, cum ar fi Decision Intelligence, Safety Net, Early Detection, Authorization IQ. Acum, AI Express le permite clienților Mastercard să beneficieze direct de aceeași capacitate de inteligență artificială avansată.
Citeşte mai multe despre: MasterCard

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza