Links Sitemap Business Linker Sitemap

MasterCard extinde acceptarea MasterPass în România

2797 afisari
MasterCard extinde rețeaua de acceptare MasterPass în România, prin semnarea unor acorduri cu Banca Comercială Română și EuPlătesc.ro, pentru implementarea butonului Cumpără cu MasterPass
la comercianții online care colaborează cu cele două instituții. Soluția tehnică a fost asigurată de către procesatorul de tranzacții online EuPlătesc.ro.

Peste 1.000 de comercianți online care colaborează cu BCR vor putea astfel oferi cumpărătorilor posibilitatea de a realiza plățile mai simplu, mai rapid și mai sigur. Ei se adaugă unei rețele globale de acceptare MasterPass de aproape un sfert de milion de comercianți.
Posesorii de carduri vor putea utiliza portofelul lor digital MasterPass, realizând plăți, prin câteva clickuri, la comercianți precum RCS & RDS, instituții de cultură precum Opera Națională București sau Teatrul Elisabeta, portaluri de vânzare bilete spectacol precum www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.startickets.ro, www.vandbilet.ro, www.ambilet.ro, cât și magazine online care comercializează servicii/produse.
”MasterPass este un serviciu de plată inovator, care unește sutele de mii de comercianți online cu utilizatorii de portofele digitale într-o rețea globală care asigură o experiență de plată sigură și simplă. România se numără printre primele țări care contribuie la creșterea rețelei de acceptare MasterPass și ne bucurăm să îi avem parteneri pe BCR și EuPlătesc.ro, cea mai mare bancă din România și unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți online din țară. Comerțul online din România crește foarte rapid, ajungând să dețină o pondere importantă în comerțul domestic. Consumatorii români ne-au arătat în multe ocazii că sunt deschiși către noi tehnologii și servicii, cu condiția să le ofere o experiență mai bună, iar MasterPass ne ajută să le oferim exact ce își doresc”, a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business Romania & Israel, MasterCard Europe.
“Prin implementarea soluției de plată MasterPass dorim să maximizăm beneficiile aduse de noile tehnologii disponibile, pentru a oferi clienților servicii rapide, sigure și ușor de utilizat. Pentru că MasterPass elimină necesitatea introducerii datelor cardului și a adresei la fiecare plată online, devine opțiunea perfectă pentru clienții BCR care efectuează plăți online în mod frecvent, fie că este vorba despre achitarea facturilor sau despre cumpărături de la anumiți comercianți. Le oferim astfel clienților noștri nu doar o experiență de plată simplă și sigură, ci și economii importante de timp”, a declarat Dorin Iancu, Șef Departament Acceptare Carduri, BCR.  
“Ne bucurăm să putem pune la dispoziția clienților noștri una dintre cele mai noi și sigure soluții de plată online: MasterPass, în parteneriat cu MasterCard. Introducerea acestei soluții reprezintă o etapă importantă în evoluția plaților electronice, oferind deținătorilor de card o experiență rapidă si sigură de a efectua plați către comercianți prin simpla utilizare a portofelului electronic. Într-o lume în care cumpărăturile online înregistrează creșteri semnificative, iar timpul alocat acestora este tot mai redus, MasterPass se dovedește a fi un instrument de plată complet, ce asigură atât un nivel ridicat de securitate  a plaților, cât și rapiditate și ușurință la utilizare”, a declarat Alexandra Dragomir, Director Executiv  al EuroPayment Services.
MasterPass este soluția digitală de plată a MasterCard care simplifică întreaga experiență de plată pentru consumatori, permițându-le să plătească cu portofelul digital preferat, de pe orice dispozitiv, oriunde MasterPass este acceptat. Serviciul de checkout MasterPass oferă comercianților care doresc creșterea tranzacțiilor de cumpărare și a vitezei, o modalitate simplă de a accepta plăți prin portofele digitale emise oriunde în lume, oferind o experiență de cumpărare mai rapidă, ușoară și sigură, pentru clienții lor ocupați. MasterPass oferă băncilor, comercianților și partenerilor o gamă largă de soluții de portofel digital – de la cele “la cheie”, la cele complet personalizabile.
Citeşte mai multe despre: MasterCard

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza