Links Sitemap Business Linker Sitemap

Lamborghini Urus a fost lansat oficial în România

1860 afisari
Primul Super Sport Utility Vehicle din lume și cel de-al treilea model al constructorului italian de supercaruri din Sant'Agata Bolognese, Lamborghini Urus, a fost lansat oficial în România, la exact patru luni de la lansarea sa internațională.
Preluând tehnologiile și performanțele de pe renumitele Huracán sau Aventador, Urus creează o nouă nișă în segmentul de lux, prin combinația de putere extraordinară, dinamică sporită la condus, design sportiv inconfundabil Lamborghini, ambient luxos și caracter practic pentru călătoriile de zi cu zi, pe o diversitate de suprafețe și tipuri de teren.

”Aducem pentru prima oară în România un model care, cu siguranță, va revoluționa modul în care întreaga lume privește, folosește și iubește marca Lamborghini” a spus Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto. ”Este modelul care răspunde dorinței clienților noștri, pasionați de performanțele extreme ale mărcii, de a-și folosi supercarurile cât mai mult, tot mai mult, în fiecare zi dacă se poate. Urus adaugă spiritului practic, definitoriu pentru un SUV, sportivitatea și experiența unică de condus specifică Lamborghini.”

Noul Urus dispune de un motor V8 biturbo, de 4,0 litri, care livrează 650 CP, la 6.000 rpm, maximum 6.800 rpm, și un cuplu maxim de 850 Nm, atins devreme, încă de la 2.250 rpm. Cu 162,7 CP/l, Urus își revendică cel mai bun raport greutate-putere din clasa sa, de 3,38 kg/CP.

În ceea ce privește performanțele, Urus poate concura lejer cu orice coupé sport, accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 3,6 secunde (până la 200 km/h – în 12,8 secunde) și atingând o viteză maximă de 305 km/h. Cu aceste cifre în ”CV”, noul Urus urcă în vârful ierarhiei celor mai rapide SUV-uri disponibile la ora actuală în lume.

”Urus este un model foarte așteptat de clienții mărcii din România, așa că ne bucurăm să îl putem prezenta pe piața locală la scurt timp după lansarea sa internațională”, a spus Adrian Pascu, Directorul Diviziei de Lux în cadrul Porsche Inter Auto România. ”Am început să încasăm avansuri încă de anul trecut, urmând ca primele comenzi să fie livrate către fericiții clienți încă din a doua jumătate a acestui an.”

Cu un nume ce provine din lumea taurilor, în buna tradiție Lamborghini, Urus are o personalitate cu multiple fațete. Poate fi sportiv sau elegant, în funcție de context, și poate fi utilizat în egală măsură ca mașină de lux pentru drumurile de zi cu zi, pentru experiențe super sportive pe circuit sau pentru aventuri în off-road, pe terenuri nisipoase sau pe zăpadă.

Silueta sa joasă, tipică unui coupé și poziția sa sigură pe șosea oferă călătorii extrem de confortabile, o gardă mai mare la sol și un habitaclu luxos, proiectat în elegantul stil artizanal italian, care abundă în tehnologii de ultimă generație. Clientul poate personaliza interiorul noului Urus pentru a fi mai elegant sau mai sportiv, prin selectarea diferitelor tipuri de materiale – piele naturală, Alcantara, lemn, aluminiu sau fibră de carbon.

În România, Lamborghini Urus poate fi comandat începând de la 173.125 EUR (fără TVA). Informații legate de configurare și personalizare sunt disponibile la showroom-ul Lamborghini București, situat în Bd. Pipera nr 1/x.

 
Citeşte mai multe despre: Lamborghini

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza