Links Sitemap Business Linker Sitemap

KIWI Finance lanseaza un nou credit pentru constructii

2136 afisari
KIWI Finance a anuntat lansarea unui produs pentru constructia de locuinte, impreuna cu un partener bancar, in contextul in care piata imobiliara a crescut semnificativ anul trecut comparativ cu ultimii trei ani, conducand si la dezvoltarea creditarii pe acest segment.
Potrivit companiei, acesta este singurul credit de constructie din Romania in care clientul beneficiaza de suma necesara fiecarei etape de constructie si o poate utiliza cash, fara a fi nevoit sa prezinte bancii mai intai facturile si chitantele aferente. Astfel, se va putea negocia mai bine achizitia de materiale si manopera pentru diverse lucrari.
Ulterior, va trebui demonstrat bancii ca s-a utilizat creditul conform destinatiei specificate in contract, fie prezentand facturi pentru 90% din suma utilizata, fie doar cu un simplu raport de evaluare care sa confirme avansul lucrarilor de constructie.

Printre beneficiile acestul produc compania a mentionat faptul ca clientii pot construi in regie proprie si astfel se reduc costurile totale, se pot stabili numarul de transe dorite, costurile sunt reduse, iar aprobarea se obtine rapid.

Exemplu de credit de constructie din portofoliul KIWI Finance:

Pentru un credit de constructie de 222.000 LEI pe 30 de ani: rata lunara de 1.034 LEI, dobanda 3,8% variabila (ROBOR 3 luni + 2,9%), DAE 3,9%, comision de analiza 900 LEI, cost total 373.300 LEI.
Citeşte mai multe despre: Kiwi Finance

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza