Links Sitemap Business Linker Sitemap

KIWI Finance și Banca Italo Romena lansează creditul pentru achiziția de locuințe

3299 afisari
Compania de brokeraj bancar KIWI Finance împreună cu Banca Italo Romena au anunţat lansarea Creditului imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena pentru achiziția de locuințe, care, potrivit anunţului, are cel mai mic cost din piață.
Creditul va fi oferit atât în lei cât și în euro, cu un avans de 25%. Rata de dobândă variabilă pentru creditele acordate în euro este cuprinsă între 4,48% și 4,88% în timp ce Dobânda Anuală Efectivă (DAE) calculată pentru un credit în valoare de 75.000 de euro variază între 4,88% și 5,15%, în funcție de durata creditului. În plus, clienții beneficiază de polița de viață oferită gratuit de către bancă. Creditul imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena intermediat de KIWI Finance se adresează atât persoanelor fizice care doresc să își achiziționeze o locuință în scop locativ, cât și celor interesate de investiții.“Continuăm strategia KIWI Finance în ceea ce priveste dezvoltarea unor produse în colaborare  exclusivă cu băncile partenere, cu adresabilitate pe segmente bine definite de clienţi. Acesta este al optulea proiect în ultimii 3 ani, iar Banca Italo Romena este a patra bancă cu care dezvoltăm un astfel de parteneriat. Pe baza segmentării și a analizei de piață, am definit acest produs împreună cu partenerul nostru Banca Italo Romena – Creditul imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena -  care să răspundă cât mai mult la cerințele clienților pe de o parte și să contribuie la atingerea obiectivelor băncii pe de altă parte. Numărul solicitărilor de credite pentru achiziția de imobile a crescut constant în ultimii 4 ani, fiind stimulat și de Programul Prima Casă. De aceea suntem încrezători ca prin acest produs care presupune un cost scăzut, putem veni în întâmpinarea clienților cu un produs de credit imobiliar într-adevăr atractiv - Creditul KIWI Home de la Italo Romena”, spune Anca Bidian, CEO KIWI Finance.
“Caracteristicile principale ale Grupului Veneto Banca din care face parte Banca Italo Romena, sunt atenția acordată nevoilor clienților și oferta de produse inovative. Parteneriatul nostru cu KIWI Finance răspunde în totalitate nevoilor celor care doresc să investească în achiziționarea unei locuințe prin intermediul acestui nou produs, care, pe lângă costurile competitive, reunește și o serie de servicii oferite gratuit. Dorim să adresăm acest produs în mod special practicanților de profesii liberale și persoanelor fizice din segmentul afluent, ceea ce este în acord cu strategia noastră comercială și cu structura noastră“, a declarat Roberto Broggini, Directorul Comercial al Băncii Italo Romena.

 

 
Citeşte mai multe despre: KIWI Finance ?i Banca Italo Romena

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza