Links Sitemap Business Linker Sitemap

Grupul Garanti BBVA România încheie un parteneriat strategic cu Signal Iduna Asigurare Reasigurare, prin care oferă asigurări de sănătate tuturor angajaților săi

762 afisari
Grupul Garanti BBVA România a încheiat un parteneriat strategic cu Signal Iduna Asigurare Reasigurare, prin care va oferi tuturor angajaților săi, începând din luna aprilie, un nou beneficiu constând într-o asigurare de sănătate cu acoperire vastă. Asigurarea reprezintă un supliment la actualul abonament medical, de care beneficiază deja toți angajații Garanti BBVA și poate fi extinsă și pentru membrii familiilor lor.
Asigurarea de sănătate furnizată de Signal Iduna Asigurare Reasigurare va acoperi spitalizarea și intervențiile chirurgicale, bolile grave și tratamentele oncologice. Polița acoperă, printre altele, indemnizația de spitalizare continuă și tratamentele medicale. Alte servicii acoperite de acest plan includ indemnizația de spitalizare, a doua opinie medicală, chirurgie plastică reconstructivă și tratamente alternative. Angajații Garanti BBVA România vor putea utiliza asigurarea în peste 1.200 de clinici și spitale medicale private din România, dar și în unități din Europa și Turcia, pentru anumite tratamente.

"Cel mai valoros atu al Garanti BBVA România este capitalul nostru uman și suntem recunoscători pentru devotamentul, angajamentul și dedicarea pe care colegii noștri le-au dovedit de-a lungul anilor și în special în această perioadă încărcată de provocări generate de Covid. Prin parteneriatul cu Signal Iduna Asigurare Reasigurare vom putea să le oferim angajaților noștri un beneficiu suplimentar pentru sănătatea, siguranța și liniștea lor, adăugând această asigurare de sănătate în pachetul lor de beneficii. Suntem convinși că acest nou beneficiu va fi extrem de apreciat și va stabili standardul în industria noastră”, a declarat Çağri Memişoğlu, Director General Adjunct, Garanti BBVA Romania.

Poliția de asigurare garantează, de asemenea, că persoana asigurată va primi contravaloarea costurilor serviciilor medicale care nu sunt acoperite de sistemul public de sănătate și pentru care a achitat costurile și o poate dovedi prin facturi / chitanțe.

Anul trecut a recalibrat modul în care beneficiile extrasalariale sunt percepute atât de angajați, cât și de angajatori și a reașezat prioritățile în ceea ce privește valoarea pe care acestea o oferă cu adevărat. Într-un moment în care sănătatea este principala preocupare pentru noi toți și accesul la serviciile medicale poate fi dificil, suntem bucuroși să începem acest nou parteneriat cu Garanti BBVA România, pentru care protecția și siguranța angajaților săi sunt esențiale”, a declarat Nicolae Trofin, Membru al Consiliului de Administrație, Signal Iduna Asigurare Reasigurare.

Segmentul asigurărilor de sănătate a înregistrat o dinamică pozitivă în primele 3 trimestre ale anului 2020, cu o creștere de aproximativ 18%, față de aceeași perioadă a anului precedent, ajungând la aproximativ 351 milioane lei, potrivit datelor publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza