Links Sitemap Business Linker Sitemap

Giovanni Diana este noul Executive Chef al Crowne Plaza Bucharest Hotel

1454 afisari
ANA Hotels a anunțat numirea lui Giovanni Diana pe postul de Executive Chef la hotelul Crowne Plaza Bucharest.
Giovanni Diana aduce la Crowne Plaza Bucharest o experientă gastronomică de 34 de ani în diverse hoteluri și resort-uri de 4  și 5 stele din Europa, atât în calitate de Executive Chef (la Grand Hotel Rogaška, Slovenia, Pugnochiuso Resort, Italia, Domina Hotels Rotterdam, Olanda, Tiberio Palace Hotel & Conference Center, Italia), cât și în calitate de Consultant (la Lighthouse Golf & SPA Resort Balcic, Bulgaria, Kronwell Hotel Brașov, România).
Potrivit companiei, Giovanni s-a specializat, de-a lungul carierei, cu precădere in bucătaria franceză (de tip fine dining) si in cea italiană (deopotrivă cea traditională și cea contemporană). Având în vedere această orientare, Giovanni iubește spectacolul, culoarea și orchestrația variată in farfurie.

Noua interpretare pe care Giovanni Diana o aduce clasicei bucătării mediteraneene prezintă ingredientele clasice, savuroase, intr-un spectacol de arhitectură gastronomică ce bucură toate simțurile.  Gusturile simple dar pline de farmec ale copilăriei, gustul celor mai placute momente în familie sunt transpuse cu fantezie jucaușă într-un décor modern, stilizat. 

  Un nou meniu la Restaurantul Citronelle Incepând din septembrie, puteti incerca noile preparate ale lui Giovanni Diana atât în cadrul centrului de conferințe cât și la Restaurantul Citronelle al hotelului Crowne Plaza Bucharest. Iubitorii bucătăriei mediteraneene vor descoperi cu încântare aperitive de înaltă ținută gastronomică, cum ar fi Carpaccio de creveți cu ricotta și verdețuri, Caracatița la cuptor aromată cu cimbru, servită cu hummus de conopidă, sau Pannacotta “Colston Bassett” Stilton, servită cu salată de andive cu pere picante, sau rețete tradiționale italienești cum ar fi Vinetele la cuptor cu roșii și parmezan.

La capitolul Paste & Risotto, Giovanni oferă câte trei variante inovatoare la fiecare categorie, asezonate cu ingrediente nobile cum ar fi vinul roșu de Barbera, crema de cicoare, de trufe sau de parmezan.

Selecția de feluri principale este bogată în preparate sănătoase, pe bază de pește, (dorada, somon, ton, biban de mare), pui organic sau nelipsita carne de vită, acompaniate de sosuri cu multă personalitate (“sauce Marsala”, “sauce au vin de Porto”, “sauce vierge” etc.)
Citeşte mai multe despre: Crowne Plaza Bucharest

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza