Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti BBVA Credite de Consum lansează primele sale credite verzi dedicate persoanelor fizice

627 afisari
Garanti BBVA Credite de Consum, parte a Grupului Garanti BBVA România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, lansează astăzi primul său credit verde, pentru clienții persoane fizice care vor sa facă achiziții sustenabile. Pentru a încuraja alegerile sustenabile, Garanti BBVA Credite de Consum va veni în sprijinul fiecărui client care va aplica pentru un credit verde și va acoperi din fonduri proprii ultimele două rate.


Compania va acoperi ultimele două rate pentru fiecare client şi oferă prima lună graƫie la plata ratei

Astfel, românii pot lua un credit de consum negarantat, cu o valoare de până la 400.000 de lei, pentru o perioada de maximum 60 de luni, dacă își doresc să achiziționeze o mașină sau o bicicletă electrică, să cumpere produse sustenabile pentru renovarea locuinței, panouri solare pentru case, electrocasnice ecologice sau să achite avansul pentru o casă verde, de exemplu. Acestea sunt alegeri durabile, cu avantaje majore pe termen lung.


"Credem cu tărie că sustenabilitatea va schimba modul în care ne vom derula afacerea și vom lua decizii în următorii 10 ani, atât noi, Garanti BBVA Credite de Consum, cât și întregul Grup Garanti BBVA. Știm că aportul major la inversarea impactului schimbărilor climatice provine din industrie, însă, chiar și așa, în calitate de consumatori, putem să ne aducem contribuția la această schimbare, orientându-ne către produsele mai prietenoase cu mediul. Prin lansarea primului nostru credit verde, dorim să-i sprijinim pe români să contribuie la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) și aș dori să subliniez că nu ne limităm când vine vorba despre produsele care pot fi achiziționate prin creditul verde, indiferent că este vorba despre cumpărarea unei mașini electrice, achiziționarea de panouri solare sau baterii pentru o casă verde sau a unor aparate cu un consum redus de energie. Sustenabilitatea este cheia unei afaceri puternice și de succes, cu impact negativ minim asupra mediului”, a declarat Tolga Banyocu, Director General, Garanti BBVA Credite de Consum.


Creditul verde de consum lansat de Garanti BBVA Credite de Consum are o dobânda începȃnd de la 10,5% și zero comision de analiză și administrare. Mai mult,  Garanti BBVA Credite de Consum va acoperi din fonduri proprii ultimele două rate ale creditului, după ce se face dovada destinației banilor. Creditul verde are o asigurare opțională atașată și o perioadă de grație în prima lună.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza