Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti Bank primește un nou premiu pentru serviciul de internet banking

2149 afisari
Garanti Bank a fost premiată, pentru a doua oară consecutiv, de către prestigioasa revistă Global Finance, pentru Best Consumer Internet Bank in Romania. Distincția a fost acordată în cadrul 2014 World's Best Internet Banks Competition.
Evaluarea a fost efectuată de către un juriu specializat, format din reprezentanți ai Infosys, lider global în consultanță, tehnologie și outsourcing, și din membrii echipei editoriale a Global Finance, pe baza unor criterii precum: importanţa strategiei de a atrage și deservi clienții online, succesul în a face clienții să folosească produsele web, creșterea numărului de clienți online, varietatea ofertei, dovada tangibilă a beneficiilor câștigate de pe urma inițiativelor pe internet, funcționalitatea și designul website-ului.
“Ca bancă orientată spre client, simplificarea și eficientizarea activităților bancare este cel mai important obiectiv al nostru. De aceea, Garanti Bank investește substanțial în inovație și dezvoltarea produselor, motiv pentru care serviciul nostru de internet banking, Garanti Online, face diferența pe piață. Suntem onorați să primim acest premiu pentru a doua oară, întrucât reiterează eforturile noastre de a le oferi clienților servicii personalizate și pliabile pe nevoile lor”, spune Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group România.
Garanti Online, serviciul de internet banking al Garanti Bank, a fost lansat în octombrie 2007, inițial pentru persoanele fizice, pentru ca, în mai 2008, să devină disponibil și pentru clienții persoane juridice. Platforma le oferă utilizatorilor servicii inovatoare, permițându-le să gestioneze tranzacții bancare complexe, în timp real, oricând, și mai ales de oriunde.
Numărul de utilizatori Garanti Online a crescut cu 5% în primul semestru al acestui an, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Totodată, numărul tranzacțiilor prin internet banking a crescut cu 31% în primele șase luni ale anului, față de primul semestru al anului 2013. Integrarea aplicaţiei online de solicitare credite, iLoanU, în platforma de internet banking, în 2013, a transformat Garanti Online în primul serviciu de internet banking din România prin care cererile de credite pot fi pre-aprobate în timp real. Construit pe o infrastructură de ultimă generație, Garanti Online a primit de la lansarea sa mai multe premii interne și internaționale.
Citeşte mai multe despre: Garanti Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza