Links Sitemap Business Linker Sitemap

Fitch îmbunătăţește perspectiva Garanti Bank la Stabilă

1336 afisari
Agenția de Evaluare Financiară Fitch Ratings a îmbunătăţit Perspectiva Garanti Bank România (GBR) la Stabilă și a confirmat, de asemenea, ratingurile instituției. Astfel, Ratingul pentru Datorii pe Termen Lung al băncii a fost confirmat la 'BBB-' (calificativ din categoria investment grade, recomandat pentru investiții), cel pentru Datorii pe Termen Scurt, la 'F3', Ratingul de Suport, la '2', iar Ratingul de Viabilitate, la 'b+'.
Astfel, Ratingul pentru Datorii pe Termen Lung al băncii a fost confirmat la ‘BBB-’ (calificativ din categoria investment grade, recomandat pentru investiții), cel pentru Datorii pe Termen Scurt, la ‘F3’, Ratingul de Suport, la ‘2’, iar Ratingul de Viabilitate, la ‘b+’.
Cu această ocazie, Fitch a accentuat importanța strategică a Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) în acționariatul Turkiye Garanti Bankasi, banca mamă a GBR. "Ne-am asumat un angajament solid pe piața locală, iar strategia noastră este să continuăm să creștem și să ne dezvoltăm. Revizuirea perspectivei și confirmarea ratingurilor IDR, de suport și de viabilitate de către Fitch confirmă planurile noastre pe termen lung", a declarat Ufuk Tandoğan, CEO Garanti Bank România.
Citeşte mai multe despre: Fitch Ratings, Garanti Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza