Links Sitemap Business Linker Sitemap

EximBank susține exporturile companiei DMT Marine Equipment

926 afisari
EximBank și compania DMT Marine Equipment, specializată în producția de echipamente navale, au încheiat un acord pentru emiterea de scrisori de garanție bancară în valoare de 1,5 milioane de euro ce vor fi utilizate cu preponderență în relația cu partenerii externi ai societății.
DMT Marine Equipment, societate cu acționariat majoritar olandez, deține în România trei hale de producție, în județul Galați, toate echipamentele fabricate aici fiind destinate exportului. Societatea produce vinciuri (vinciuri de remorcă, ancoră și remorcă, ancoră și manevră, utilitare, de stocare), echipamente de punte, soluții pentru nave de pescuit sau de cercetare, echipamente pentru yachturi, stații electrice și hidraulice. 

”Cred în producția noastră din Europa și în necesitatea de a fi independenți în această parte a lumii. Pentru a ne asigura un avantaj competitiv trebuie să ne diversificăm permanent portofoliul de produse şi să facem investiţii strategice în producţie, echipamente tehnice şi inovare. Cred cu convingere că, prin efortul întregii noastre echipe, ar putea fi posibilă, într-un timp foarte scurt, dezvoltarea, proiectarea și producția proprie completă a celor mai complexe echipamente. Acest lucru, alături de suportul EximBank, ne va permite să ne extindem portofoliul de clienți și să ne consolidăm poziția pe piața pe care activăm”, a spus Piet Ter Schure, CEO DMT Marine Equipment.

DMT Marine Equipment are peste 200 de angajați și a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de aproape 108 milioane de lei. Alături de România, compania activează și în Rusia, Ucraina, China, Turcia, Olanda, având reprezentanțe și în USA, Italia, Singapore, Belgia, Egipt, India, Australia, Brazilia, UAE. De la înființare și până în prezent, compania a echipat peste 2.700 de nave, poziționându-se astfel printre furnizorii de top din lume. 

EximBank este o instituţie specializată ce se implică activ în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc. Instrumentele sale financiare sunt dedicate exclusiv segmentului corporate și pot fi accesate în condiții avantajoase de orice tip de societate comercială, fie că este IMM sau companie mare, derulează tranzacţii internaţionale, ori se adresează pieţei interne. 

Companiile au la dispoziție și un portofoliu competitiv de produse de trezorerie, cash management, trade finance și factoring, ce întregesc oferta de finanțare și garantare. Totodată, pentru că acţionează ca agent al statului pe piaţa de garanţii şi asigurări, EximBank este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei.


Citeşte mai multe despre: DMT Marine Equipment, EximBank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza