Links Sitemap Business Linker Sitemap

EximBank garantează un credit de 3,5 mil euroacordat de Banca Transilvania companiei RAAL Bistrița

401 afisari
EximBank a emis o garanție în numele și în contul statului român în valoare de 3,1 milioane de euro, în cadrul programului guvernamental de susținere a companiilor mari, pentru RAAL Bistrița - unicul producător de sisteme de răcire local și unul dintre principalii exportatori români, garanție care acoperă 88,8% dintr-un credit acordat companiei de Banca Transilvania.
Finanțarea în valoare de 3,5 milioane de euro de la Banca Transilvania, cu garanție EximBank în numele și în contul statului român, va permite producătorului de sisteme de răcire să depășească contextul dificil creat de pandemie și îi va asigura necesarul de lichiditate pentru desfășurarea activității.

RAAL produce pentru industria utilajelor agricole, utilajelor pentru cons­trucţii, industria minieră, vehicu­lelor comerciale şi auto, majoritatea clienţilor provenind din Uniunea Europenă.

După un început de 2020 bun, RAAL s-a confruntat cu scăderea vânzărilor pe fondul întreruperilor de activitate din mai multe sectoare de activitate din cauza pandemiei, dar a reușit să depășească acest moment păstrând toți cei peste 2.400 de angajați.

Din trimestrul IV, vânzările au revenit la un nivel comparabil cu cel dinaintea crizei, iar compania se pregătește să își reia anul acesta planurile de dezvoltare.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza