Links Sitemap Business Linker Sitemap

Exim Banca Românească lansează campania 'Plătește-ți taxele și impozitele în rate fără comision și cu zero dobândă'

287 afisari
Exim Banca Românească a lansat o campanie promoțională prin intermediul căreia posesorii de carduri de credit Mastercard emise de bancă pot plăti în rate, fără comision și cu zero dobândă, orice tranzacție de minimum 150 lei, inclusiv taxele și impozitele. Campania se derulează în perioada 01 ianuarie a

Cardul Deștept de cumpărături de la Exim Banca Românească este un instrument de plată modern, sigur şi flexibil, oferind multiple facilități:
    •    Program Rate Deștepte cu 0 dobândă și 0 comision de activare pentru cumpărături de cel puțin 150 de lei, până la 12 rate (în funcție de valoarea tranzacției), la orice comerciant (nu se aplică tranzacțiilor de tip transferuri de bani, tranzacții money send, top-up și către comercianți de tip Cripto).
    •    Cea mai generoasă perioadă de graţie, de până la 61 zile, în care nu se plăteşte dobândă pentru cumpărăturile la comercianţi (inclusiv pentru rate).
    •    Program de până la 12 rate fără dobândă, direct în magazinele semnalizate cu sigla "Mastercard - Plata în rate”.


    •    Fără comision anual pe viaţă, dacă se utilizează cardul la cumpărături în anul anterior postării comisionului (ultimele 12 cicluri de tranzacţionare), în valoare de cel puţin 12.000 Lei.
    •    Asigurare gratuită pentru cumpărăturile realizate atât online, cât și în magazinele fizice, în termen de 30 de zile de la data achiziționării produsului.
    •    Serviciul SMS Alert, prin care se primesc informaţii în timp real, prin telefon, despre tranzacţiile efectuate şi autorizate (cumpărături şi retrageri de numerar).
    •    Cardul este înrolat automat în serviciul Mastercard SecureCode™ pentru plăți on-line în condiții de siguranță.
Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. Exim Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. Pentru mai multe detalii: www.eximbank.ro

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza