Links Sitemap Business Linker Sitemap

Duster a intrat pentru prima dată în top 10 SUV-uri vândute în Europa

1143 afisari
Dacia Duster în top 10 al celor mai vândute SUV-uri de pe piață. În clasamentul SUV-urilor mici, Duster ocupă locul 4, după trei modele germane. Dacia Duster își continuă ascensiunea pe cea mai mare piață de autovehicule din Europa, cea din Germania, acolo unde are de înfruntat concurența puternică a mărcilor locale și a puterii de cumpărare a populației, care își permite vehicule mai scumpe.
Pentru prima dată de la intrarea pe piață, Dacia Duster a intrat în clasamentul celor mai vândute SUV-uri, având în luna martie o creștere de 62% și un volum total de 2.192 de unități. Pe întreg trimestrul 1, SUV-ul românesc a vândut 5.225 exemplare cetățenilor germani, mai multe cu 19,7% decât în perioada similară a anului trecut.
Dacia Duster își continuă ascensiunea pe cea mai mare piață de autovehicule din Europa, cea din Germania, acolo unde are de înfruntat concurența puternică a mărcilor locale și a puterii de cumpărare a populației, care își permite vehicule mai scumpe. Pentru prima dată de la intrarea pe piață, Dacia Duster a intrat în clasamentul celor mai vândute SUV-uri, având în luna martie o creștere de 62% și un volum total de 2.192 de unități. Pe întreg trimestrul 1, SUV-ul românesc a vândut 5.225 exemplare cetățenilor germani, mai multe cu 19,7% decât în perioada similară a anului trecut. Cele mai vândute SUV-uri, potrivit datelor autorității de transporturi KBA, care publică statisticile privind înmatriculările, au fost Ford Kuga, BMW X1 și Nissan Qashqai. Clasamentul KBA cuprinde atât SUV-uri de clasă B, cât și compacte. În rândul celor mai mici SUV-uri, VW T-Roc este cel mai vândut, urmat de Opel Mokka și Opel Crossland. Duster  a urcat pe locul patru, după aceste trei modele, fabricate în Germania.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza