Links Sitemap Business Linker Sitemap

Dunapack Rambox anunță începerea lucrărilor de construcție pentru noua fabrică de ambalaje de carton ondulat din Bolintin-Deal

1393 afisari
Dunapack Rambox, filiala locală a diviziei Dunapack Packaging, parte din grupul austriac de firme Prinzhorn Group, anunță începerea lucrărilor de construcție pentru noua fabrică de ambalaje de carton ondulat din Bolintin-Deal. Noua unitate de producție Dunapack Rambox va funcționa în mod complementar cu cea existentă din Sfântu Gheorghe, Covasna, care urmează să beneficieze de un upgrade tehnic semnificativ. Fabrica din Bolintin este programată să-și înceapă activitatea operațională în iunie 2019.
  Noua unitate de producție de 27.000 m2 va fi utilată cu echipamente de ultimă generație precum o mașină de carton ondulat de mare viteză, de 2,8 m, marca Fosber, o mașină de prelucare a cartonului, de înaltă precizie, marca Bobst, dar și un sistem automatizat de operare a paleților. Capacitatea de producție planificată a fabricii este de 180 milioane m2/an. Împreună, cele două fabrici Dunapack Rambox vor atinge o capacitate de producție anuală de aprox. 300 milioane m2/an.

"România a fost și este încă una dintre piețele noastre cheie de dezvoltare. Cu sprijinul autorităților locale și cu toate resursele necesare la îndemână, suntem încântați să facem acest pas major într-o piață dinamică, în plină creștere”, afirmă Cord Prinzhorn, CEO al Prinzhorn Group, holding deținut și operat de familia cu același nume.

Fabrica din Bolintin Deal va asigura producția de cutii de carton ondulat de înaltă calitate, ambalaje industriale de mari dimensiuni, ambalaje pentru comerțul cu amănuntul și e-commerce, precum și o gamă largă de soluții de ambalare cu o calitate superioară. Spectrul larg al producției reflectă cerințele generate de o piață a consumatorilor din ce în ce mai segmentată.

"Locația de care beneficiază noua fabrică Dunapack Rambox, la doar 20 de kilometri de București, ne va permite să oferim clienților noștri din România cea mai bună calitate a produselor și serviciilor noastre. În plus, datorită configurării flexibile a echipamentului tehnic, avem posibilitatea să acționăm rapid și eficient în fața noilor provocări din industrie”, explică Alexander Enzenberg, CEO al diviziei Dunapack Packaging.

În prezent, Dunapack Rambox are un portofoliu de peste 500 de clienți care acoperă toate sectoarele industriale majore. Investiția va crea o gamă largă de locuri de muncă, într-un mediu de lucru modern și multinațional, în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și sănătate.

 

Citeşte mai multe despre: Dunapack Rambox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza