Links Sitemap Business Linker Sitemap

Delta Studio a inaugurat un nou showroom in parteneriat cu Porcelanosa

1536 afisari
Compania Delta Studio a inaugurat joi, 21 iunie, al doilea showroom din Cluj-Napoca. Spatiul de 500 mp se afla in incinta Park Lake. "Prin deschiderea acestui nou showrom in Cluj, ne propunem sa aducem un element de noutate pe piata locala, prin solutii de amenajare interioara conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Parteneriatul cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial in domeniu, reprezinta o garantie in acest sens", a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.
Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo, a vorbit despre importanta acestei investitii: "Este primul showroom Porcelanosa pe care il deschidem in Cluj-Napoca, dupa ani intregi in care am incercat sa intram pe aceasta piata. Pana acum, ne-a fost, practic, imposibil, deoarece piata clujeana era concentrata pe materiale de constructii economice. Datorita boom-ului imobiliar (inclusiv cu preturi de vanzare pe metrul patrat mai mari decat in Bucuresti) si impreuna cu cel mai important partener Porcelanosa din Romania, Delta Studio – de altfel singurul cu potentialul necesar pentru a realiza acest pariu, alaturi de noi – speram sa putem intra pe segmentul rezidential premium.”
In luna mai 2018, Delta Studio a inaugurat showroom-ul din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu producatorul Kerama Marazzi.
Citeşte mai multe despre: Delta Studio, Porcelanosa

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza