Links Sitemap Business Linker Sitemap

Decathlon pregateste deschiderea unui magazin la Iasi

3569 afisari
ERA Shopping Park Iasi se va extinde in curand cu un magazin Decathlon Sports, cu o suprafata de 4.100 de metri patrati si cu o zona dedicata practicarii sporturilor (fitness si alte sporturi de interior, tenis si fotbal, badminton si tenis de masa), pe o suprafată de 2.000 de metri patrati, potrivit oficialior retail park-ului iesean.
Magazinul va propune articole pentru 50 de sporturi, oferind produse atat pentru incepatori, cat si pentru sportivii experimentati. Decathlon a achizitionat de curand o suprafată de 2,2 hectare in cadrul ERA Shopping Park Iasi si va deschide noul magazin pana la sfarsitul anului.   
“Faptul ca un retailer de talia Decathlon-ului intra acum in proiectul ERA Shopping Park Iasi intareste ceea ce deja am inceput prin deschiderea Mobexpert anul trecut. Decathlon devine astfel, alaturi de Carrefour, Praktiker, Altex si Mobexpert, o noua destinatie, un motiv in plus sa mergi la ERA Shopping Park Iasi”, a declarat Graham Kilbane, General Manager, OMILOS Group. “Mai mult, in acest moment ne aflam in negocieri avansate pentru ERA Shopping Mall cu mai multi retaileri importanti. Inaugurarea centrului comercial este planificata pentru vara anului viitor. Astfel, ERA Shopping Park creste in fiecare zi”, a adaugat Kilbane.  
Compania Decathlon a fost fondata de Michel Leclercq, care a deschis in 1976 primul magazin cu autoservire specializat in vanzarea de articole sportive, in apropierea orasului Lille din nordul Frantei. Compania are acum divizii specializate pentru cercetare si design, productie, logistica si retail.  Citeşte mai multe despre: ERA Shopping Park, Decathlon

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza