Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cushman & Wakefield Echinox isi mareste echipa

1440 afisari
Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza departamentul Capital Markets prin recrutarea Danei Sava, specialist cu o experienta de peste 15 ani in domeniul bancar.
Dana va ocupa pozitia de Senior Consultant in cadrul departamentului Investment & Capital Markets. Se va ocupa de asistarea clientilor in procesele specifice tranzactiilor de real-estate, de la initierea acestora pana la inchiderea lor, identificand impreuna cu acestia surse de (re)finantare sau alte solutii potrivite. Va mentine permanent legatura cu bancile pentru a structura cele mai potrivite solutii de finantare pentru clienti.
Alaturi de colegii din celelalte departamente Cushman & Wakefield, va dezvolta portofoliul actual de clienti si va propune noi produse.

Dana Sava, Senior Consultant, Capital Markets - Cushman & Wakefield Echinox: "Dupa 15 ani de experienta in domeniul bancar, am acceptat oportunitatea de a activa in domeniul consultantei imobiliare si cred ca setul de abilitati dobandite pana acum ma recomanda si ajuta in noua directie aleasa.”

Dana Sava este licentiata in studii economice, fiind absolventa a Facultatii de Finante-Banci in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, si a lucrat in ultimii 11 ani la Raiffeisen Bank, ultima pozitie ocupata fiind cea de Senior Relationship Manager.

La Raiffeisen Bank, Dana a coordonat tranzactii complexe, administrand un portofoliu de active de peste 80 de milioane de euro, axându-se in principal pe imobiliare și FMCG. Dana a lucrat cu numerosi clienti din Marea Britanie, Spania, Portugalia, Franta, Spania sau Benelux.

Tim Wilkinson, Partner, Capital Markets - Cushman & Wakefield Echinox: "Piata investitiilor este in continua expansiune, iar cooptarea Danei in echipa noastra ne va ajuta sa rezolvam mai eficient nevoile clientilor legate de finantare. Totodata, prin vasta ei experienta in corporate banking, Dana are capacitatea de a intelege cerintele clientilor si de a anticipa tendintele pietei, fiind un real suport pentru investitori.”

Pe parcursul anului 2017, departamentul Capital Markets al Cushman & Wakefield Echinox a fost implicat in cinci tranzactii finalizate cu o valoare cumulata a proprietatilor de 300 de milioane de euro.


S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza