Links Sitemap Business Linker Sitemap

Certinvest Pensii are o nouă echipă de management

1797 afisari
Compania de pensii private facultative Certinvest Pensii are, începând din iunie 2016, o noua conducere formată din directorul general Corina Cucoli și Ana-Maria Dragason, care ocupă postul de director general adjunct.
Corina Cucoli este membru fondator al fondului de pensii facultative Pensia Mea administrat de Certinvest Pensii și are o experiență de management de peste 23 de ani, dintre care 10 ani în sectorul financiar din România. Înainte de a se alătura echipei Certinvest, Corina Cucoli a coordonat dezvoltarea pe piața românească a companiilor de asigurări Uniqa și Aviva, ocupând funcțiile de Director de Integrare și Dezvoltarea Afacerii, respectiv de Director Dezvoltare-Bancassurance, Parteneriate și Proiecte, între 2004 și 2009. De asemenea,  a fost implicată activ în crearea pieței pensiilor private în Romania în 2007, anul în care a fost introdus pilonul II al pensiilor private obligatorii pe piața românească, coordonând recrutarea și trainingul a peste 30 000 agenți de marketing.  În anul 2007 a devenit membru fondator al fondului de pensii facultative Pensia Mea. Expertiza din zona financiară este completată de activitatea desfășurată în cadrul KPMG România, din funcția de director al serviciului de restructurare financiară. Corina Cucoli are o experiență de șase ani în managementul echipelor, ca director de resurse umane în cadrul Arctic, Lukoil și Aviva.

“Pensia facultativă este prin excelență un beneficiu pentru angajați, prin prisma deductibilității fiscale de care beneficiază companiile care aleg să contribuie la bunăstarea viitoare a angajaților lor, iar eforturile noastre se vor concentra în direcția transformării acestui tip de beneficiu într-unul de bază în rândul companiilor de orice mărime din România”, a declarat Corina Cucoli.

La rândul său, Ana-Maria Dragason are o experiență de peste 9 ani în zona financiară, activând atât în domeniul bancar, cât și pe piața pensiilor private și pe piața de capital. Expertiza pe piața pensiilor private este determinată de cei 8 ani petrecuți în cadrul Generali Pensii, perioadă în care a a participat la definirea și implementarea  proceselor operaționale specifice  pensiilor private (atât obligatorii cât și facultative).

Ana-Maria s-a alăturat echipei Certinvest în iunie 2015, implicându-se în procesele de raportare operațională specifice societăților de administrare a investițiilor, iar din ianuarie 2016, a devenit parte a echipei Certinvest Pensii, supervizând fluxul de raportări.

“Scopul nostru este ca împreună să-i răsplătim pe participanții care ne-au acordat încrederea lor, cu o experiență și un serviciu de relații clienți exemplare. Respectând  această abordare, dorim să ne poziționăm pe termen lung în topul alegerilor pentru economiile pentru pensie”, a declarat  Ana-Maria Dragason, director general adjunct Certinvest Pensii.

Certinvest Pensii, cu o echipă de 20 persoane, administrează din martie 2015 fondul de pensii facultative Pensia Mea, preluat de la Metropolitan Life. Compania își propune să contribuie la creșterea încrederii populației în sistemul pensiilor facultative,  reliefând oportunitățile pe care acesta le oferă: deductibilitatea fiscală - unică în rândul produselor de economisire și siguranța sistemului – determinată de reglementarea solidă și activitatea Fondului de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private.

În prezent, fondul deservește peste 10.000 de participanți, iar în intervalul martie 2015-mai 2016 activele administrate de Certinvest Pensii au crescut cu 14.7%, atingând o valoare de 47,98 milioane lei.

 
Citeşte mai multe despre: Certinvest Pensii

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza