Links Sitemap Business Linker Sitemap

CardAvantaj sprijină proiectele de amenajare a locuinţei

2655 afisari
Prin intermediul unei noi campanii Credit Europe Bank, toţi posesorii de CardAvantaj se vor bucura de sprijin în derularea proiectelor destinate locuinţei. Până pe 15 septembrie toate tranzacţiile efectuate în magazinele de materiale de construcţii, amenajări interioare, mobilier sau bricolaj din afara reţelei de parteneri Credit Europe Bank vor fi postate automat în 2 sau 3 rate, în funcţie de valoarea cumpărăturilor efectuate.
Astfel, pentru tranzacţiile comerciale cu o valoare între 250 şi 500 lei clienţii beneficiază de 2 rate fără dobândă, urmând ca pentru cheltuielile ce depăşesc 500 lei numărul ratelor să crească la 3.
“Dorim să dăm o mână de ajutor celor care vor să construiască, să reamenajeze sau să îşi decoreze locuinţa vara aceasta, oferindu-le posibilitatea de a îşi finanţa achiziţiile într-un mod cât mai convenabil. În acelaşi timp vor avea şi libertatea de a îsi alege materialele necesare de oriunde consideră potrivit, condiţiile fiind aplicabile oricărui comerciant din afara reţelei de parteneri CardAvantaj”, a declarat Mert Kaftanoglu, Head of Portfolio Management la Credit Europe Bank.  
Citeşte mai multe despre: Credit Europe Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza