Links Sitemap Business Linker Sitemap

C&W Echinox preia administrarea clădirii de birouri Ethos House din Bucureşti

1205 afisari
Firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze clădirea de birouri Ethos House, situată ȋn zona Floreasca din Bucureşti. Potrivit companiei, aceasta este a doua clădire de birouri preluată pentru administrare de CW Echinox ȋn 2019, departamentul de Asset Services având atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din clădire, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de către Mihaela Petruescu, Head of Asset Services.
Ethos House este o clădire cu un design deosebit, remarcându-se prin faţada exterioară inspirată din arhitectura Renascentistă. Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de circa 8.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. În cele două etaje ale parcării subterane sunt amenajate 53 de locuri de parcare, iar la nivel suprateran există 50 de locuri de parcare.

Anastasios Gotsis, proprietar Ethos House, a declarat: "Clădirea Ethos House oferă numeroase facilităţi chiriaşilor săi: o locaţie de excepţie, ȋn imediata vecinătate a Lacului Floreasca, Parcului Verdi şi Promenada Mall. În plus, mizând pe atenţia la detalii, proactivitatea şi gândirea strategică a echipei de Asset Services Cushman & Wakefield Echinox, avem ȋncredere că angajaţii care ȋşi desfăşoară aici activitatea vor avea parte de tot confortul.”

Pentru Cushman & Wakefield Echinox, cele doua mandate noi coincid cu extinderea serviciilor oferite prin intermediul departamentului de administrare a proprietăţilor, care şi-a schimbat denumirea din Property Management ȋn Asset Services.

Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: "Suntem mândri de extinderea portofoliului de proprietăţi pe care le administrăm cu un nou proiect de birouri, respectiv clădirea Ethos House, o clădire cu o personalitate aparte ȋn peisajul imobiliar al Capitalei. Suntem o echipă căreia ȋi pasă de oameni, clădiri, business-uri şi ne ghidăm zi de zi ȋn activitatea noastră după acest principiu. Ne onorează faptul că domnul Anastasios Gotsis a avut ȋncredere ȋn noi şi suntem motivaţi să contribuim la succesul pe termen lung al Ethos House.”

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Asset Services administrează proiecte de retail şi birouri cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de peste 160.000 de metri pătraţi ȋn Bucureşti şi alte oraşe.
Citeşte mai multe despre: CW Echinox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza