Links Sitemap Business Linker Sitemap

C&W Echinox estimează o creştere a volumului de evaluări cu 25%

1111 afisari
Departamentul de evaluări al firmei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a evaluat ȋn 2018 proprietăţi cu o valoare cumulată de 4 miliarde de euro, iar pentru acest an estimează o creştere a volumului evaluărilor de 25%, spre nivelul de 5 miliarde de euro. Bogdan Sergentu: "Piaţa imobiliară locală și-a continuat perioada pozitivă, cu o cerere solidă pe toate segmentele, fapt ce s-a reflectat şi ȋn valoarea proprietăţilor.
După un an 2018 cu un volum de activitate consistent, ȋn care ne-am extins baza de clienți, colaborând cu o bună parte dintre proprietarii de centre comerciale, parcuri logistice și clădiri de birouri moderne, ne propunem pentru 2019 consolidarea poziției pe piață și creșterea în continuare a volumului de evaluări, spre nivelul de 5 miliarde de euro. În același timp, o atenție deosebită o vom acorda dezvoltării echipei și îmbunătățirii activității.” Echipa de evaluări a Cushman & Wakefield Echinox este formată ȋn prezent din opt membri cu o experienţă medie de peste 15 ani ȋn domeniu. Totodată, firma acoperă sectorul evaluărilor la nivel naţional printr-o reţea locală de 20 de colaboratori specializaţi ȋn rapoarte pentru garantarea ȋmprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.

Printre clienţii reprezentativi ai departamentului de evaluări al companiei Cushman & Wakefield Echinox se numără o serie dintre cei mai mari investitori şi dezvoltatori din piaţa imobiliară locală.

Potrofoliul de proprietăți analizate cuprinde centre comerciale moderne cu o suprafață închiriabilă cumulată de peste 1,5 milioane de metri pătrați, reprezentând peste 40% din stocul de retail la nivel național.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza