Links Sitemap Business Linker Sitemap

BT Securities devine BT Capital Partners

1663 afisari
BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania, devine BT Capital Partners. Rebrandingul marchează finalizarea tranzacției dintre BTS şi Capital Partners.
În acelaşi context, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv în România al M&A International, una dintre cele mai mari alianțe la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor şi achizițiilor.

Printr-o tranzacție care a avut loc în luna martie a.c., BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, cea mai importantă firmă românească independentă de consultanță în domeniul M&A şi Corporate Finance.

Parte a celui mai mare grup financiar cu capital românesc, BT Capital Partners oferă companiilor locale cu potențial investițional gama completă de servicii specializate: consultanță pentru fuziuni şi achiziții sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finanțare complexe şi consiliere strategică de management în cele două centre operaționale din Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Paul Prodan, Preşedintele BT Capital Partners, declară: “Clienții noştri au primit foarte bine crearea BT Capital Partners, motiv pentru care suntem extrem de încrezători că avem potențialul de a deveni în curând lideri de piață pe toată gama de servicii pe care o oferim”.

Începând cu această săptămână, BT Capital Partners are un nou Sediu Central, pe str. Constantin Brâncuşi, nr. 74-76, clădirea Brâncuşi Business Center, în Cluj-Napoca. În Bucureşti, Sucursala BT Capital Partners se află acum pe bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, et. 4, clădirea Băneasa Airport Tower, sectorul 1.
Citeşte mai multe despre: BT Capital Partners,   BT Securities

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza