Links Sitemap Business Linker Sitemap

BT Asset Management S.A.I. lansează BT Dolar Fix, primul său fond de investiții cu emisiunea de unități de fond denominată în dolari americani.

760 afisari
BT Asset Management S.A.I. (BTAM), al treilea jucător pe piața fondurilor mutuale din România, lansează BT Dolar Fix, primul său fond de investiții cu emisiunea de unități de fond denominată în dolari americani.
Acesta este destinat clienților persoane fizice sau juridice care doresc să efectueze investiții în USD, în instrumente de venit fix, cu o flexibilitate ridicată. Plasamentele predominante ale fondului sunt depozitele bancare în dolari americani.

BT Dolar Fix este un fond deschis de investitii, fond de instrumente financiare cu venit fix, depozitele bancare constituite la banci din Romania reprezintand plasamentele predominante ale fondului.

Tinand cont de acest aspect, produsul este destinat clientilor conservatori care se expun mai putin riscurilor pietei de capital. Obiectivul fondului este obtinerea unei cresteri moderate, in conditii de lichiditate sporita si ofera posibilitatea de retragere integrala sau partiala a sumelor, fara retinerea vreunui comision de rascumparare, indiferent de perioada investitiei.

Fondul nu investeste in actiuni sau in instrumente financiare derivate. Cu toate acestea, trebuie retinut ca investitia in unitati de fond reprezinta atat o oportunitate de castig, cat si un risc asumat, iar randamentele trecute nu reprezinta o garantie a performantelor viitoare.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza