Links Sitemap Business Linker Sitemap

BRD si UniCredit Bank acordă un credit sindicalizat grupului farmaceutic A&D Pharma

1439 afisari
BRD-Groupe Société Générale şi UniCredit Bank acordă grupului farmaceutic A&D Pharma un credit sindicalizat în valoare totală de peste 177 milioane de euro.
 Finanţarea, acordată pentru o perioadă de cinci ani, este de tip "club loan", fiecare dintre instituţiile financiare participând cu o sumă egală (de aproximativ 88,6 milioane de euro).
Tranzacţia a fost aranjată în comun de cele două bănci  - BRD şi UniCredit Bank fiind aranjori principali mandataţi -, BRD asumând rolul de coordonator al documentaţiei de credit, iar UniCredit Bank rolurile de agent de facilitate şi agent de garanţii.

Prin noul contract, Grupul A&D Pharma îşi refinanţează o linie de credit sindicalizată contractată în anul 2015 şi accesează o nouă facilitate de credit în valoare de 57 milioane de euro, beneficiind de contextul favorabil al pieţei financiare, pe fondul apetitului ridicat actual al băncilor pentru creditarea companiilor viabile, cu o bună performanţă financiară şi perspective de dezvoltare în continuare. 

Clubul bancar a beneficiat de consultanţa juridică a casei de avocatură CMS România, în timp ce Grupul A&D Pharma a fost asistat de RTPR Allen & Overy.

  

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza